Варненецът, арестуван заради обиди към премиера, избухна с нов коментар

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:35 / 03.09.2019
12977
Теодор Николов, видеооператорът от Варна, който бе разследван заради закана с убийство спрямо министър-председателя на Република България, избухна с нов коментар в социалната мрежа, от който става ясно, че заплахите му не били насочени към премиера, видя Varna24.bg.  

Разследването трябваше да установи къде и от кого са направени клипът и снимката, които са били публикувани във фейсбук на 26 март тази година, а Теодор бе задържан за 24 часа. След обвинение в хулигански подбуди домът на Теодор бе претърсен, разпитана бе и приятелката му, която споделила, че тя е направила клипа със заканата. Ето коментара на Теодор по случая, който той публикува днес:

"Заради този Бойко ме вкараха в ареста? Заради този Бойко, ми конфискуваха въздушната пушка? Заради този Бойко, всички вестници писаха за публикуваната на стената ми снимка с въздушна пушка? Никой не ме пита, че имам в своя живот личност Бойко, която моите гости на ранчото познават! Когато Държавна сигурност видя текста: Бойко, теб ще те отстрелям безплатно! Твоята мама мръсна продажна! Българоубиец! И веднага бяха сигурни, че говоря за техния Бойко. Медиите също гръмнаха категорично с Двете имена на ТЕХНИЯ Бойко! Питам аз- откъде сте толкова сигурни на 100% , че този ваш Бойко е визирания от мен българоубиец и мръсен продажник, заслужаващ безплатен отстрел от мен? Накрая мойте приятели публикуваха ВИДЕО на лисичето ми Бойко и десет купонясващи метали. Тогава полицаите сконфузено ме извикаха да си взема телефоните . Питам аз: мога ли на моята лична стена да пиша всеки месец съобщение към моя Бойко? "

Припомняме, че Теодор пострада тежко при взрив на газова бутилка в дома му и беше в кома, а приятели и близки дариха кръв, за да бъде спасен. Ето какво споделя варненецът за трагедията, след която оцеля:

"Три дни бях между двата свята! Често чувах гласовете на жените в залата и шума на апарата мерещ кръвното ми. Опитвах се да им подскажа, че искам просто някой да ми повдигне клепачите, за да видя мъждукащите между тях лампи. През това време десетки са се редели на опашка за да дадат кръвта си за мен! Аз в момента живея втори живот! От тук нататък, вече трябва да връщам жеста, не само да получавам наготово. Освен това има и известна доза късмет, защото самите хирурзи в най-реномираната болница в България /ВОЕННО МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ- ВАРНА/, споделиха- че е рядък случай с 53% фламбираност /израз/, да се отърве така бързо и то без ПЛАСТИКИ !? Винаги съм се борил с неправдата директно в лицето! НИКОГА не съм отчитал рисковете от това! От тук нататък продължавам да изплащам дълга си към всички ВАС, които направихте всичко възможно ДА МЕ СЪХРАНИТЕ! Няма да пускам снимки, за да не знаете, какво значи 53% равномерно фламбиран."

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
01.04.2019 Прокуратурата погна варненеца, заканил се с убийство на Бойко Борисов
01.04.2019 Изтриха клипа със заплахата към Борисов от варненеца, блокираха профила на Теодор
31.03.2019 Варненец отправи заплахи към Бойко Борисов във фейсбук и сега полицията го разследва
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).