Варненка: Деца убиват котета с особена жестокост във "Владиславово"

Автор: Пламена Николова
Коментари (19)
08:33 / 26.07.2016
11098
За изключителна жестокост, проявена от деца на по 10 години сподели варненка пред репортер на Varna24.bg.

Подрастващите се забавлявали като убиват малки котенца в кв. "Владиславово" и то пред очите на други деца, които разказали за случилото се като очевидци. 

В два от случаите на невинните животинчета са прерязани гърлата, а последните три случая са на зверски пребити три черни малки котетата, захвърлени зад жилищен блок в близост до училище "Патриарх Евтимий". 

Според жената садистичните извършители вероятно са едни и същи, тъй като районът на убийствата съвпада. 

В момента в квартала има бум на малки котета, които играят безгрижно и доверчиво сред хората, тъй като много от живеещите в района ги хранят и обичат.

Особена травма представлява гледката на размазаните животинчета за малките деца, които стават свидетели на кървавата саморазправа. 

Много често телата на жертвите стоят със седмици и няма кой да ги прибере и изхвърли. Това създава не само зловеща гледка и нетърпима миризма, но и предпоставки за зарази. 

Много често нито гражданите, нито служителите на фирмите по сметопочистване, се наемат да изхвърлят труповете на животните.

По повод на зачестилите убийства на котета хората от блока са решили да издирят злосторниците и да проведат сериозни разговори с техните родители, които да вземат мерки за превъзпитанието на наследниците си.

Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).