Варненка: Нощите ни се кошмарни заради някакви идиотчета, полицията бездейства

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (76)
08:52 / 11.06.2014
17920
Читателските сигнали към Varna24.bg буквално "валят" от недоволни граждани от случващото се в морската столица. Ето какво ни пише жителка на Варна:

Кошмарните нощи за живущите около Пикадили център започват след 23 часа и до сутринта. Снощи (б.ред. 9 юни) беше поредната такава нощ. Събират се гаменчета със скъпи (и не чак толкова) коли, купени от тати и се започва - първо с пускане на силна музика, повече чалга, смехове, викове. Събират се на групи, но това бледнее пред другото, което следва. Започва се едно въртене на коли, свирене на гуми, форсиране, бибибкане и какво ли още не. И това не е само на паркинга на Пикадили, а също по "Битоля","Брегалница"(забележете пред Второ Районно Управление на МВР). Прясно асфалтираната "Цар Освободител" сега се превърна в много удобна писта за техните изпълнения. Не си мислете, че не се обаждаме на "Органите на реда", в кавички разбира се, защото нищо не правят за спокойствието на гражданите, които им плащат заплатите. От години (не от вчера) им звъним през безсънните нощи. Какви ли не оправдания съм чувала от дежурните на Второ РПУ, че нищо не можели да направят, защото нямало престъпление. Извинете, но нарушаването на обществения ред мисля, че е по-голямо престъпление от това дали домашното ви кученце няма чип например. Домашните животинки на никого не пречат, докато тези идиотчета (безработни) разбиват нервната система на стотици хора не само в нашия район. Тази сутрин (б.ред. 10 юни) в 3 ч. отново звънях на Второ РПУ, а те ми казаха, че вече са изпратили колегите си, явно са се обадили доста изнервени хора. Дежурният полицай ми отвърна пак, че нищо не могат да направят, освен да ги разгонят за момента и нямало как да им ограничат достъпа до паркинга на Пикдили. Веднъж един дежурен беше ми казал: "Ами обаждайте се, госпожо". Представете си само, няма да спим, а ще се обаждаме в Полицията в 1,в 2,в 3,в 4, според случая. Нямам повече думи освен в заключение да кажа,че съм се родила в град, който БЕШЕ добър за живеене. Всички казват, че България не е държава, пък аз за една Варна съм седнала да пиша. И нищо, че съм родила трима сина на тази държава,  а тя ги изгони в чужди държави да търсят късмета си.Ние пък тука сме принудени да търпим какво ли не. Главните герои сигурно ще си поспят цял ден, защото не е лесно цяла нощ да въртиш гуми и да тровиш хората, които сигурно като мен са заспали към 4 и са станали в 7, защото трябва да работим, а как, само ние си знаем. Не ми се мисли как спят милите хора, чиито деца загинаха под гумите на колите на други изроди. Някой вярва ли, че всичко ще си дойде на мястото? То за какво ли да живеем без вяра!

Виж коментарите (76)
Още новини от Новини от Варна:
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).