Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненка: Нощите ни се кошмарни заради някакви идиотчета, полицията бездейства
Автор: Екип Varna24.bg 08:52 / 11.06.2014Коментари (76)17895
©
Читателските сигнали към Varna24.bg буквално "валят" от недоволни граждани от случващото се в морската столица. Ето какво ни пише жителка на Варна:

Кошмарните нощи за живущите около Пикадили център започват след 23 часа и до сутринта. Снощи (б.ред. 9 юни) беше поредната такава нощ. Събират се гаменчета със скъпи (и не чак толкова) коли, купени от тати и се започва - първо с пускане на силна музика, повече чалга, смехове, викове. Събират се на групи, но това бледнее пред другото, което следва. Започва се едно въртене на коли, свирене на гуми, форсиране, бибибкане и какво ли още не. И това не е само на паркинга на Пикадили, а също по "Битоля","Брегалница"(забележете пред Второ Районно Управление на МВР). Прясно асфалтираната "Цар Освободител" сега се превърна в много удобна писта за техните изпълнения. Не си мислете, че не се обаждаме на "Органите на реда", в кавички разбира се, защото нищо не правят за спокойствието на гражданите, които им плащат заплатите. От години (не от вчера) им звъним през безсънните нощи. Какви ли не оправдания съм чувала от дежурните на Второ РПУ, че нищо не можели да направят, защото нямало престъпление. Извинете, но нарушаването на обществения ред мисля, че е по-голямо престъпление от това дали домашното ви кученце няма чип например. Домашните животинки на никого не пречат, докато тези идиотчета (безработни) разбиват нервната система на стотици хора не само в нашия район. Тази сутрин (б.ред. 10 юни) в 3 ч. отново звънях на Второ РПУ, а те ми казаха, че вече са изпратили колегите си, явно са се обадили доста изнервени хора. Дежурният полицай ми отвърна пак, че нищо не могат да направят, освен да ги разгонят за момента и нямало как да им ограничат достъпа до паркинга на Пикдили. Ве

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@varna24.bg или на телефон 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.

днъж един дежурен беше ми казал: "Ами обаждайте се, госпожо". Представете си само, няма да спим, а ще се обаждаме в Полицията в 1,в 2,в 3,в 4, според случая. Нямам повече думи освен в заключение да кажа,че съм се родила в град, който БЕШЕ добър за живеене. Всички казват, че България не е държава, пък аз за една Варна съм седнала да пиша. И нищо, че съм родила трима сина на тази държава,  а тя ги изгони в чужди държави да търсят късмета си.Ние пък тука сме принудени да търпим какво ли не. Главните герои сигурно ще си поспят цял ден, защото не е лесно цяла нощ да въртиш гуми и да тровиш хората, които сигурно като мен са заспали към 4 и са станали в 7, защото трябва да работим, а как, само ние си знаем. Не ми се мисли как спят милите хора, чиито деца загинаха под гумите на колите на други изроди. Някой вярва ли, че всичко ще си дойде на мястото? То за какво ли да живеем без вяра!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Marin Marinov 1
премахни филтъра

-1
 
 
колко смешно и елементарно е написана тая статия направо нямам думи... и от цялата рабоа най-тъпото е да слагате всички под общ знаменател ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: