Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненка: Опитах да помогна на човек в беда, а ме изкараха отрепка
Автор: Екип Varna24.bg 14:29 / 27.11.2014Коментари (8)3267
Ще ви разкажа за неприятна ситуация, станала снощи, от която никой не е застрахован. Пиян мъж си взима кафе от машина, разположена непосредствено до малко магазинче за цигари, кафе и пакетирани храни в центъра на Варна. Сяда на тротоара пред обекта, изпива на две-три глътки кафето и буквално ляга на плочките и захърква в алкохолно опиянение. Продавачката в магазинчето, младо и съвестно момиче, установява, че пияният си е ударил главата и не е в състояние да си тръгне. Същевременно навън вече е тъмно и много студено. Веднага грабва телефона и набира 112, за да повика помощ. От там й обясняват, че ще изпратят линейка. Докато медиците дойдат, мъжът продължава да си спи на земята. Минават минувачи, идват клиенти да си купят нещо на път за вкъщи и като в хор всички един през друг й се нахвърлят.

"Помощ, викайте линейка! Какво стоите и го гледате клетника? Веднага повикайте помощ!", крещи преминаваща край обекта жена. Минутка по-късно пенсионер злобно й се сопва: "Кво си пушиш цигарата и гледаш ма, направи нещо!", докато момичето нервно стои пред магазинчето в очакване на линейката.

"То не бе един, не бяха двама. Всички ми се нахвърлиха, сочиха ме с пръст. Не знам какво им става на тези хора. Същевременно нито един от тях не извади телефона си да повика помощ, а ме нападаха с укор, сякаш аз съм виновна за състоянието на пияния", разказва младата жена.

Чужд двор - чужд проблем. А за останалите остава "насладата" да сочат с пръст и да калят с вина.

В крайна сметка линейката пристига и с помощта на полицаи заспалият на земята човек е вдигнат и отведен в Спешния център, тъй като отрезвителят вече не функционира, а безпомощният клетник нито е имал лични документи, нито е бил в състояние да си каже адреса. За младата жена пък остава огорчението от срещнатата злоба.

"Нито един от тези "загрижени хора", които ми крещяха, не остана с мен в тъмното и в студа да изчака линейката. Оставиха ме сама с един непознат и пиян човек", завършва момичето.

Източник: в. "Народно дело"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз не смятам, че пияният мъж е "клетник"! Клетници са жена му и децата му в къщи, които го чакат , треперейки от тормоза, който следва, след като е изпил и последната стотинка на семейството, та е стигнал до там, да се търкаля по тротоарите!Не бих пожалила пияница, защото той сам е избрал пътя си! Не обвинявайте момичето, защото освен всичко друго, те са опасни за околните.Не напразно народът ни е казал : - " И лудият бяга от пияния!" Не винете и мен за коментара, защото съм сигурна, че и вие мислите като мен!!!
0
 
 
БРАВО НА МОМИЧЕТО!!! ДРУГИТЕ КОМЕНТАРИ МИСЛЙА ЦХЕ СА ИЗЛИСХНИ!!!! НА ВСЯКАДЕ ИМА ДОБРИ И ЛОСХИ ХОРА,ЗАВИСЛИВИ,ЛИЦЕМЕРИ,ЗЛОБНИ,КОИТО НАМИРАТ ВИНАГИ ПОВОД ДА СИ ПОКАЗХАТ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ.....ТОВА Е ВАПРОС И НА ДОМАСХНО ВАЗПИТАНИЕ КОЕТО ИМ ЛИПСВА ПО ВСЙАКА ВЕРОЙАТНОСТ И ЦЕЛИЙАТ СВЙАТ ИМ Е КРИВ.....
0
 
 
Станали сме страшни цигани обаче.. щом до там сме я докарали
Aнонимен
на 28.11.2014 г.
0
 
 
АМА КАКВО СЕ ОЧУДВАТЕ, ЧЕ ТАКА СЕ ДЪРЖАТ ХОРА У СЕЛО ВАРНА? ТЕ СА СИ ТАКИВА, ВИНАГИ СА БИЛИ ТАКИВА И ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТАКИВА. ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ЦЯЛА България, ЧЕ И В ЧУЖБИНА. Е ТОЧНО ЗАРАДИ ТОЗИ ТИПИЧЕН ЗА ТОВА СЕЛО ХЕЙТЪРСКИ ГАГАУЗКИ МАНТАЛИТЕТ СЕ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ТОЛКОВА ДА ЗАПАДНАТ, ПЪРВО ЗАЩОТО КАТО ИМАТ НЕЩО, НЕ ЗНАЯТ КАК ДА ГО СЪХРАНЯТ И ДОРАЗВИЯТ, АМИ ЗНАЯТ САМО ДА РУШАТ, И ВТОРО ЗАЩОТО ИМА ГОСПОД КОЙТО ВИЖДА И НАКАЗВА И ГИ НАКАЗВА ЗАРАДИ ТОВА ИМ ПОВЕДЕНИЕ. НЕ ДА ЗАПАДНАТ С ПОТРОШЕНИ УЛИЦИ И ТРОТОАРИ, НЕ ПРИЛИВНА ВЪЛНА КАТО ОТ ЮНИ В КВ. АСПАРУХОВО, АМИ И АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ СЛУЧИ, ЧЕ ДА ГО ОСЪЗНАЯТ, ЗАЩОТО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ, ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА ТЯХ И СА НАИСТИНА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.
0
 
 
Типичен за българина сеирджелък...много приказки, критики, никакво действие...браво на момичето!
0
 
 
защо така лесно бълваме омраза и така трудно даваме нещо от себе си - браво мило момиче ...не се отказвай да вършиш добро само заради някакви дребви душици !!!
0
 
 
Браво на младата жена!!!!! Така трябва да постъпваме всички, да сме добри и то независимо какво ще ни коства тази доброта!!!!! Всичко ни се пише!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Застреляха Алексей Петров
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: