Варненка: Шофьори пестят от климатик в градския транспорт на Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (15)
09:19 / 17.07.2018
11570
Варненка сигнализира Varna24.bg за напрежение в градски автобус, провокирано от това, че шофьорът е отказал да пусне климатика, въпреки многобройните молби на пътниците тази сутрин. 

"Днес пътувах с автобус по линия 22 в 7.30 часа от "Владиславово" към центъра. Шофьора упорито отказваше да пусне климатика, въпреки че всички пътници недоволстваха. Автобусът беше нов, но малък, без отворени прозорци и капандури. Лашкахме се натъпкани като "картофи" и беше задушно до припадък. Много се ядосах. Подадох сигнал и до "Градски транспорт", но не знам полза ще има ли.", обясни жената. 

Друга читателка на Varna24.bg пък обясни за друга конфликтна ситуация тази сутрин по линия 20. 

"Пътувах около 8 часа по линия 20 в посока центъра на града. Някъде след "Възраждане" се качи контрола. Възрастна жена я попита защо автобусът няма климатик и защо пускат само стари автобуси по тази линия. Контролата беше категорична, че това не е вярно и заяви, че следващият автобус е нов и с климатик. Затова посъветва жената да слезе и да изчака следващия автобус. "Вие пък за къде сте се разбързали, така като ви гледам едва ли отивате на работа", допълни контролата." 

Неотдавна Varna24.bg съобщи за подобен проблем по същата линия, но вечер, когато в час пик се пускат малки автобуси. Медията ни сигнализира за ситуацията и шефа на фирма "Градски транспорт" инж. Злати Златев, който каза, че ще бъдат взети адекватни мерки това да не се повтаря. Той обясни, че новите 15 автобуса вече са пуснати по всички линии и варненци скоро ще усетят промяната.

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).