Варненка: Жриците на любовта нямат страх ни от закон, ни от коронавирус!

Автор: Пламена Николова
Коментари (19)
09:11 / 01.04.2020
8638
Варненка сигнализира Varna24.bg, че най-древната професия продължава да се практикува край Варна, въпреки строгите ограничения на извънредното положение. 

От коментар, придружен със снимки, става ясно, че жриците на любовта търгуват с ласки в местността "Крушките", в района на гробищен парк "Кантара" край варненския квартал "Аспарухово", а клиентела не липсва.

Коментарът, духовит и с чувство за хумор, за жалост не е първоаприлска шега. Публикуваме го без редакторска намеса:

"С настъпването на пролетта, нейните първи вестителки вече са на постовете си. Навръх епидемията, навръх цялата пандемично- паникьосана обстановка, работливите пчелички на платената любов, не спират да работят. 

Някой ще каже, че стига да не си организират соарета за повече от двама, щото нали така казва генерал Мутафчийски, всичко е точно!

Докато малки деца и всички хора, които са далеч от най- древната професия, си стоят кротко вкъщи, ученици са в плен на онлайн обучение, а майки са на ръба на истерията, древният занаят се вихри с пълна сила в местността "Крушките", в района на гробищния парк "Кантара". 

Органите на реда твърдят, че всичко е под контрол и ограничителните мерки се спазват, полицията зорко бди...Но над закон и коронавирус, клиентелата на "Крушките" се разраства. Дали от скука или просто "да спасим един бизнес"...поне, но алъш-вериша с плътски ласки, очевидно няма кой да го спре. 

Изникват логичните въпроси: Дали тези "дами" са представили декларации, че отиват на работа след табелата "Варна" и дали случайно варненското РЗИ, извършва така "стриктните" проверки за дезинфекция на "оръжията на труда" и "работното място" ? Едва ли ще получим отовор, имайки предвид, че проституцията в България не е легална, но пък всички се радваме на "дамите", когато минаваме по стария път за Бургас. 

Встрани от шегата, силно се надяваме да се вземат мерки, че не се знае коя женица ще осъмне с коронавирус, пренесен от вестителките на пролетта и благоверния на дивана".

Друг читател на Varna24.bg изпрати снимки на грозната картинка, която оставят труженичките по пътя с коментара: "Мизерия неописуема, и ние данъкоплатците плащаме за почистването!"

Виж коментарите (19)

Още по темата (14907):
22.04.2024 Без починали от коронавирус за последното денонощие
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Оправдаха Костадин Костадинов за заблуждаващо твърдение през пандемията
08.04.2024 Д-р Бацелова за коклюша: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие рискове
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).