Варненка изживя неописуем ужас, докато се разхожда по алея в "Златни пясъци"

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
09:57 / 31.05.2021
4449
Глутница бездомни кучета са нападнали и нахапали варненка, докато се разхожда в комплекс "Златни пясъци", научи Varna24.bg. Ето какво споделя в личния си профил във фейсбук Катя Константинова след нападението:

"На 23 май се разхождах по алеите на Златни пясъци към 19 часа. Беше светло и още грееше слънце. Внезапно от паркинга на хотел "Афродита" изскочиха десетина кучета, които ме подгониха и нахапаха много лошо. Следва - такси, Спешен кабинет във Варна, инжекция, обработване. Неописуем стрес и ужас! Нямам опит с кучета, не смятам, че те са виновни, но така ли смятаме да посрещаме туристи, пък и деца, които смятат да се пращат на почивка. Мръсно, неуютно, неокосено. Смятам, че и хотелиерите трябва да се погрижат за територията, а не само за своя хотел!"

Ето какво гласи и коментар във връзка със случилото се:

"За незапознатите със закона. Кметовете са задължени да отговарят за безстопанствените кучета и котки. Те могат да упълномощят лица които да извършват възложената на тях отговорност. 

Сигнали могат да се подават до Община Варна, но е добре да бъдат подадени успоредно и до БАБХ. Хотелиери и други ръководители могат да се обръщат за помощ и директно към ресорните министри с жалби за неизпълнение на Националната програма за овладяване на популацията, която възпрепятства бизнеса им".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).