Варненка спечели "Мис Шабла" 2018

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:57 / 06.08.2018
3412
На 4 август в Градския парк в Шабла се проведе 45-то издание на конкурса за красиво и хармонично тяло "Мис Шабла“. Тази година претендентките бяха рекордно много - 17, като от община Шабла участваха три момичета Калинка Белберска и Виктория Минчева от Шабла и Стефани Георгиева от Дуранкулак.

Жури с председател Люсиен Велчев – председател на СК "Левски – спорт за всички“ и членове: Весела Стоева – носител на титлата "Мис Шабла“, Мусаб Азиз – коафьор от Норвегия, проф.д-р Цветан Недков – преподавател в НАТФИЗ и др. висши учебни заведения, Стоян Монов – диригент на духов оркестър Добрич и Живко Янев – ст.експерт "Младежки дейност и спорт“ в общинска администрация – Шабла, оценяваха кандидатките за титлата "Мис Шабла“.

Дефилирайки по бански костюми и официални тоалети, всяко едно от момичетата се стараеше да впечатли и спечели журито и публиката. Новата победителка в конкурса "Мис Шабла“ 2018 година е Героника Станчева от Варна. Нейни подгласнички станаха Христина Ганчева от Варна и Ана-Мария Велинова от София. Организатор на събитието е община Шабла.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха балет "Никита“, Стоян Жеков и Атанас Атанасов - духови инструменти, Георги Колев - пиано и любимецът на младото поколение, участникът в "Гласът на България“, Георги Владимиров.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).