Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненката Виктория проби в Испания след участие в най-популярното ТВ шоу в страната
Автор: Екип Varna24.bg 11:31 / 05.05.2021Коментари (0)1485
Българският представител на Евровизия 2021 Виктория взе участие в най-популярното телевизионно шоу в Испания. Там тя изпълни песента “Growing Up is Getting Old", с която ще представи България на конкурса в Ротердам на 20-и и 22-ри май. При гостуването си в Мадрид Виктория успя да се срещне и с испанския представител Блас Канто.

Поканата за участие Виктория получава от телевизионното предаване “Rocío, contar la verdad para seguir viva" след хиляди публикации на меломани в социалните мрежи, както и след многобройни статии в едни от най-популярните испански медии. Участието на българката предизвика огромен интерес в Испания и беше гледаното от близо 2 милиона и половина зрители. Виктория зарадва месната публика с изпълнение на специална версия на “Growing Up is Getting Old", в която част от песента беше на испански.

Геновева Христова, продуцент на Виктория и на българското участие за Евровизия 2021 от страна на Лигна Груп, споделя: “Зад пробива в Испания стои много работа на нашия страхотен екип. Това е огромна стъпка - не само за Виктория, но и за цялата музикална индустрия в България. Радвам се, че толкова големи професионалисти следят новите български таланти. Това е истинско признание! Силно се надявам тази наша крачка да повлияе позитивно на всички млади артисти, които се борят за международната сцена. В България имаме страхотни таланти и съм сигурна, че най-доброто предстои."

В Мадрид Виктория имаше възможност да се срещне и с Блас Канто,  тазгодишния представител на Испания на Евровизия 2021. Той не скри очарованието си от българката и се изказа ласкаво за нея: “Виктория е страхотен талант. Радвам се, че ни гостува в Испания. Бих се радвал изключително много, ако направим дует заедно. Смятам, че ще се получи нещо наистина магично."

На 10-и май Виктория и българската делегация ще заминат за Ротердам. Във втория полуфинал на Евровизия 2021 на 20-и май българката ще изпълни “Growing Up is Getting Old" под номер 13 и ще се бори за едно от десетте места към големия финал, който ще се проведе на 22-и май. Всички българи в чужбина ще могат да гласуват за нея и България, а повече информация за това може да бъде намерена на на BULGARIA2021.com.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: