Варненска дупка убиец стана арт инсталация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:55 / 18.07.2014
814
Варненци оприличиха на арт инсталация обезопасена дупка убиец на тротоара по пътя към Морска гара-Варна. Ямата на тротоара може да осакати за цял живот някой минувач, турист или местен, коментират тези, които са я видели в естествена големина. Други подозират, че тази атр инсталация е направена от самия Кристо Явашев, за да накара варненци да се замислят. Човекът, който е предотвратил подобни последици, като се е погрижил това да не стане, е поставил транспортен дървен палет върху кратера, а след това е написал пояснението: "Всеки ден десетки хора минават покрй тази дупка и на никого не му прави впечатление, че някой може да стане инвалид, заради безхаберието им. Жалко е!!!" След това с дребен шрифт е добавил в долния десен ъгъл: "Палетът го донесох тук от 500+ метра, за да се опитам да обезопася дупката. Надявам се да не бъде откраднат". Поставен е също часът 11,20 и денят 9 юли. В коментар за обезопасената дупка, преминаваща край нея млада дама заяви, че всичко е плод на пълно безхаберие, което цари в държавата.

"Безхаберие, както около нас, така и в нашите души", добави тя. Приятелят и беше още по краен и ироничен, като заяви: "Ами те хората какво ги засяга? Те си имат по важни работи в живота... Като например да зяпат кой как е облечен, кой как изглежда".

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).