Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬арненска община въведе вечерен час
јвтор: ѕламена Ќиколова 11:38 / 22.03.2020 оментари (5)8937
© ќбщина јврен
—ъс сво€ заповед от 20 март кметът на ќбщина јврен ≈мануил ћанолов въвежда вечерен час от 21.00 часа до 05.00 часа за всички жители на територи€та на общината, научи Varna24.bg.

¬ разпоредбата, позована на «акона за местното самоуправление и местната администраци€ и «акона за здравето, се посочва, че излизането за посочени€ период е забранено.†

»зключени€ се допускат само и единствено при неотложна нужда, като за целта се уведом€ва кмета или кметски€ наместник на даденото населено м€сто.

«адължени са кметовете и кметските наместници на населените места да са на разположение денонощно и да след€т за изпълнението на заповедта.†

ћотивите за въвеждането на вечерни€ час са във връзка със заповед на министъра на здравеопазването относно ограничаване разпространението на коронавируса.†

÷елта е да се ограничи ненужното предвижване и струпване на хора от общината на открито и закрито.†

"ѕри констатирани нарушени€ да бъдат уведом€вани органите на реда и да бъдат образувани досъдебни производства", се посочва още в заповедта.

ѕрипомн€ме, че наскоро†≈мануил ћанолов опроверга информаци€та, че на територи€та на авренското село ƒъбравино са се завърнали 450 работници от »тали€, което внесе смут и паника сред хората.

¬ съобщение на страницата на ќбщина јврен се посочва още:

—траната ни се намира в безпрецедентна ситуаци€, овлад€ването на ко€то изисква личната ангажираност на всеки един от нас.

–есурсите на държавата и възможностите на общината са ограничени. ћного хора имат нужда от помощ и подкрепа. —ред т€х могат да бъдат и ¬аши близки.

ќбръщам към всеки един от ¬ас, който има желание и възможности да помогне, да се включите в† ампани€та по набиране на доброволци.

¬ашето съдействие е нужно за осигур€ване на храна на най-рисковата група Ц възрастните хора по домовете им, да ги снабд€вате с продукти от първа необходимост и други.

«а всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при възникване на необходимост, са осигурени необходимите предпазни средства.

ќстава ни надеждата, че отговорността на всеки от жителите на общината и стриктното спазване на предприетите ограничителни мерки ще подпомогнат усили€та на всички нас за справ€не с трудната ситуаци€. ¬ъпреки това сме длъжни да бъдем подготвени.

¬ момент на кризи ние не веднъж сме доказвали, че можем да бъдем единни, да си помагаме взаимно и да се справ€ме с далеч по-големи рискове и опасности. —игурен съм, че с общи усили€, с готовността на всеки да помогне, ще се справим с епидеми€та, ко€то промен€ живота на цели€ св€т.

Ѕлагодар€ на всеки от ¬ас, който е готов да участва в тази хуманна миси€!

–ъководството на ќбщината стриктно следи и изпълн€ва решени€та на Ќационални€ оперативен щаб на –епублика Ѕългари€ с цел запазване и съхран€ване живота и здравето на своите жители.

¬ тази кризисна ситуаци€ в страната, ¬и призовавам за отговорно поведение!", гласи обръщение от кмета на ќбщина јврен.ќще по темата: общо новини по темата: 4197
03.07.2020 »
03.07.2020 »
03.07.2020 »
03.07.2020 »
03.07.2020 »
03.07.2020 »
предишна страница [ 1/700 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 23.03.2020 г.
0
 
 
ѕолици€та чака за проверки за глоби за лъжи и измами нали ги храните без пари ц€л ден сто€т в стаите сега н€ма кафе нета
Aнонимен
на 22.03.2020 г.
+1
 
 
“о ще плъзнат проверки от полици€та в ƒолни чифлик,Ѕелослав,¬ълчидол и навс€къде.—коро ще има глобени !“ака !
+1
 
 
—ъщо и през ден€ тр€бва да има проверки-все още има хора разхождащи се с децата си!рЯШ≥
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
ѕърва лига, сезон 2019/2020
ћилен ÷ветков загина в жестока катастрофа в —офи€
√рипна епидеми€ обхвана страната
’акер удари Ќјѕ
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: