Варненска тийн-звезда спечели първо място в "Радост на брега"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:45 / 08.06.2023
1338
13-годишната Бриана Петрова (Briana Grande) спечели Първо място на провелия се в Созопол конкурс  "Радост на брега". Председател на журито бе големият Хайгашод Агасян, а в конкурса взеха участие представители от цяла България и чужбина, научи единствено Varna24.bg

Седмица преди това морската тийн-звезда завоюва Голямата награда над първите места и още едно първо място в категории "поп и джаз" и "филмова музика" на Х Международен конкурс за вокална и инструментална музика "Звукът на времето". Той се проведе във Велико Търново, а председател на журито бе Иван Лечев.

Това са едни от най-големите и стойностни конкурси, които са в Календара на Министерството на културата.

Briana Grande е възпитаничка на известния варненски музикален педагог - г-жа Мила Маврова - "Фондация Звезди на изкуството".

Финалист е на Националния конкурс "Детска мелодия на годината".

В началото на месец май спечели 1-во място с най-висок брой точки, в  IV Международен фестивал "Славянски звън", където беше поканена на грандиозния им концерт в "Двора на кирилицата" в Плиска.

Преди 4 години Бриана Петрова извоюва титлата GRAND PRIX "Мини Мис и Мини Мистър Планета". Тя е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многобройни фотосесии. Освен като модел участва и в много други международни и национални конкурси, където се изявява още като певица, пианистка и танцьорка на латиноамерикански танци. Има покани за участия в модни ревюта на световноизвестни дизайнери, както и за участия във филмови продукции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).