Варненската полиция затяга "примката" за пияни и дрогирани шофьори

Автор: Димитър Щерев
Коментари (1)
12:10 / 01.04.2024
1726
Безопасността по улиците и борба с пияните и дрогирани шофьори води полицията във Варна, от където съобщиха, че през уикенда са спипали поредната "доза“ нарушители.

Около три часа след полунощ в последния работен ден на изминалата седмица полицейски екип спрял за проверка лек автомобил, шофиран от 39- годишен варненец. Драгтестът показал положителна проба за метамфетамин.Мъжът е задържан и срещу него е образувано бързо производство за шофиране след употреба на наркотици.

Бързи производства са образувани и срещу други трима водачи. В почивните дни мъжете – на 25, 43 и 54 години, управлявали леки автомобили, били спрени за проверка от полицейски екипи. Дрегерът отчел значително наличие на алкохол в издишания от тях въздух. 

32-годишен, известен на МВР, жител на Врачанско село, е хванат с марихуана. При извършена проверка, екип на Четвърто РУ установил, че мъжът държи наркотичното вещество в себе си. Инспекцията е извършена преди дни. По случая е образувано бързо производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).