Варненски депутат се срещна с кметове и съветници във Ветрино и Вълчи дол

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:43 / 30.06.2020
1690
Народният представител от ПГ на ГЕРБ и административен секретар на ГЕРБ –Варна Павел Христов проведе срещи с кметовете, общинските ръководители и общински съветници от партията във Ветрино и Вълчи дол.

Депутатът задълбочено анализира сегашната и предстояща политическа ситуация в страната. "Интересно време се очертава, предстоят сериозни битки, но управляващото мнозинство начело с ГЕРБ е стабилно и ако някой вещае предсрочни избори , е в дълбока заблуда", каза народният представител. Партийният екип изрази дълбоко и искрено възмущение от втория до скоро човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, заради неговите последни медиийни изяви с груби, спекулативни и манипулативни атаки и нападки срещу политика, в чието създаване и ръководството е участвал.

" В ГЕРБ ние сме това, което сме, заради лидера Бойко Борисов", каза депутатът Павел Христов . На срещите бяха обсъдени проблемите на общините, намаляване на приходите в местните бюджети, социалните проблеми на хора в условията на извънредно положение заради COVID-19, последиците от наводненията, от които бяха най-потърпевши 4 села в община Ветрино, както и работата по мащабните проекти, които са в ход. 11.7 млрд.евро ще получи България от Фонда за възстановяване на европейската икономика на ЕС във връзка с коронавируса за следващите 2 години. Те ще бъдат в подкрепа приоритетно и на общините, на хората в тях, които след бизнеса са най-засегнати от невижданите досега размери на тази криза, посочи народният представител.

Срещите във Ветрино и Вълчи дол бяха проведени при спазване на всички санитарно-хигиенни мерки в условията на удължено извънредно положение в страната заради COVID-19.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...
ПП "Български Възход" Варна входира листата си за предстоящите из...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).