Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненски гимназисти спечелиха много интересно състезание
Автор: Петър Дучев 12:12 / 25.03.2024Коментари (0)1157
©
Председателят на Общински съвет-Разград Галина Георгиева връчи част от наградите на призьорите от Регионалното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС", комплексен победител в което е отборът на домакините от ПГТС "Христо Смирненски"-Разград. Емре Левенд, Тодор Йорданов и Сонер Исмаил с ръководител инж. Илиян Йорданов ще участват в националните финали, които ще се проведат в Русе.

Участниците във всички 11 отбора от Североизточна България получиха грамоти и предметни награди, осигурени от спонсори и институции, подкрепящи организирането на надпреварата. Подаръците от Община Разград, които връчи председателят на Общинския съвет Галина Георгиева, бяха за ръководителите на отборите.

В комплексното класиране отборът на ПГТС "Христо Смирненски" бе следван от ПТГ-Варна и ПГМСС "Никола Вапцаров"-Средище. В отборното класиране в категория "Най-добър млад автомонтьор" първи е отборът на ПТГ-Варна, втори – ПГТС "Христо Смирненски"-Разград, трети – ПГМТ "Владимир  Комаров"-Силистра. На първо място в отборното класиране при най-младите водачи на МПС е ПГТС "Христо Смирненски"-Разград, на второ – ПТГ-Варна, на трето – ПГМ "Юрий Гагарин"-Русе. В индивидуалното класиране при младите водачи победител е Пламен Йорданов от ПТГ-Варна, втори – Сонер Исмаил от ПГТС "Христо Смирненски"-Разград, трети – Севдим Мехмед от ПГМСС "Никола Вапцаров"-Средище. Победител при младите автомонтьори е Борис Пламенов от ПТГ-Варна, втори е Тодор Йорданов от ППГТС "Христо Смирненски"-Разград, трети – Мартин Христов от ПТГ-Варна.

Сред представителите на институциите, които връчваха награди, бе и Чавдар Здравков – експерт в дирекция "Професионално образованиe и обучение“ в Министерството на образованието и науката, както представители на фирмите, с чиято подкрепа се организира състезанието – "Интеркарс“, "Кастрол“ и "Бош“. Грамота за отличната организация получи и директорът на ПГТС"Христо Смирненски" Димитричка Ангелова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: