Варненски малчугани сътвориха чудеса от капачки

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
15:08 / 01.11.2018
3349
За пореден път деца, родители и учители от ДГ "Детски свят" във "Владиславово" доказаха, че за таланта и фантазията няма граници. Този път провокацията за сръчковците бе изложбата, посветена на пластмасовите капачки, съобщиха за Varna24.bg от детската градина.

Експозицията е подредена във фоайето на детското заведение в началото на тази седмица и от нея могат да бъдат взаимствани невероятни идеи. Както и досега вдъхновение, желание, старание и артистичност са съчетани във всички експонати на изложбата от капачки.

От 5 ноември, понеделник, с произведенията от изложбата ще бъде организиран благотворителен базар, който ще продължи през цялата идна седмица. Събраните средства ще бъдат вложени в закупуването на театрални кукли "петрушки", с които педагозите да направят живота на своите възпитаници в ДГ "Детски свята" още по приказен, забавен и разнообразен.  

Тематичните изложби, които развихрят въображението на малчуганите и техните родители, са традиция в детското заведение. Няма хубав повод, който да остане подминат, като с приоритет са традиционните български празници и бележити събития. Всеки път благородното съревнование между децата и техните родители ражда невероятни творения, които създават настроение и неповторима атмосфера в детското заведение.

Целта на ръководството е изложбите да бъдат не само емоционално и естетическо предизвикателство, но и добър повод за образователно обогатяване на децата.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).