Варненски ученици с призив: Помогнете ни отново да представим България на европейска олимпиада!

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
09:02 / 09.04.2021
4420
Варненски ученици от Математическа гимназия "Д-р Петър Берон" отново имат  шанс да представят България на европейска олимпиада, затова младите хора от екипа призоваха чрез Varna24.bg за силната подкрепа на варненци.

В отбор "ВДМ-ВАРНА“ влизат десетокласниците Виктор Николов, Даниел Димитров, Мартин Гоцев и техният ръководител Елена Димитрова. Ето какво споделят от екипа:

"Ние сме отбор "ВДМ-ВАРНА“ от 10 клас на Математическа гимназия "Д-р Петър Берон“- Варна.

Участници сме в Националната олимпиада по статистика, като завоювахме трето място в крайното национално класиране (възрастова група 10-12 клас) и това ни дава право, както миналата година, да се борим с още 4 отбора финалисти, да представяме България на Европейската олимпиада 2021. За целта сме изготвили две презентации, които ще бъдат оценявани, както от национална комисия, така и чрез онлайн гласуване.

Миналата година, благодарение на Вас и Вашите читатели, получихме голяма подкрепа и спечелихме убедително състезанието. Затова сега отново се надяваме да популяризирате участието ни и пак да спечелим зрителския вот".

Можете да подкрепите екипа на Математическа гимназия на: https://www.nsi.bg/bg/node/17915, като на страницата трябва да се маркира в Категория А: Отбор "ВДМ - ВАРНА“.

От един IP адрес може да се гласува до 5 пъти. Презентациите на отборите и опциите за гласуване са публикувани на сайта на Националния статистически институт: https://www.nsi.bg/bg/node/17915

Гласуването продължава до 13.04.2021г.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).