Варненски велосипедист настоя пред депутат за по-строги санкции на джигитите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:36 / 24.07.2017
1212
За по-строги санкции за нарушителите на пътя настоя варненски велосипедист в приемния ден на народния представител от ГЕРБ-Варна Владимир Вълев. Депутатът увери, че парламентът активно работи по промените в Закона за движение по пътищата, като постави акцент върху решението за премахване на знаците, които предупреждават за камерите на КАТ.

Да се използват по-активно математически модели за анализ на транспортните връзки и системи за облекчаване на трафика, предложи велосипедистът. Той сподели идеята си за разработване на GPS устройство, което да се монтира на моторните превозни средства на нарушителите, за да контролира дали превишават скоростта. Обсъдена бе и необходимостта от повече стимули за използването на екологични транспортни средства като велосипедите и електромобилите, както и за развитие на масовия спорт. 

В качеството си на титулуван състезател варненският депутат получи поздравления за успешната си спортна кариера, която му носи медали и като треньор. На състоялата се в края на миналата седмица гала вечер по кикбокс в Бургас състезателите Жулиян Желев и Кристиян Георгиев, които са част от отбора на Красимир Димов и Владимир Вълев, победиха безапелационно своите съперници.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).