Варненските джебчийки започнаха да посягат и на деца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:29 / 21.01.2015
1023
Въпреки медийния шум и доброволческите акции на гражданите за намаляване на престъпността варненските джебчийки разширяват дейността си. Освен традиционните си рейдове по моловете те започнали да преджобват и ученици рано сутрин на път за училище. За това алармират участници във Фейсбук групата "ВНИМАНИЕ!!! Крадлите на Варна!".

"Циганите крадат не само възрастните хора по автобусите и моловете, а са започнали да посягат на децата сутрин, когато отиват на училище. Това са нашите родители и нашите деца", пише жена. Тя разказва за случай на обран ученик по линия 148 рано сутринта.

Друг родител споделя, че по същата линия контрольорите явно са решили да се включат в кампанията и предупреждават пътниците, особено децата, да си пазят чантите и да си ги държат плътно пред тях. Участниците в групата съобщават, че имат нужда от още доброволци, които да следят за безопасността на хората. Те предупреждават, че другата опасна линия от градския транспорт, освен 148, е и 409.

"Днес на обяд група цигани в Игнатиево скачали и викали: "Недосегаеми сме, недосегаеми сме", съобщава потребител в групата. Градчето Игнатиево е смятано за средище на джебчийките, които гастролират във Варна.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).