Варненските пожарникари поработиха здраво в почивните дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:51 / 09.01.2017
1342
Варненските пожарникари са имали доста натоварен график в почивните дни, ако се съди по информацията за възникналите пожари във Варна. Ето с какво са се справяли огнеборците в морския град събота и неделя. 

На 08.01. т.г., около 00:15 часа, е получен сигнал за пожар в гаражно помещение, намиращо се на бул. «Сливница». Няма пострадали хора. Причината за пожара е късо съединение. Вследствие на инцидента са изгорели 6 м електрически кабели, опушени са 10 кв. м. стени.

На 08.01. т.г., около 09:20 часа, на телефон 112 е постъпил сигнал за пожар в Л.А. «Роувър», намиращ се на ул. «Братя Бъкстон». Няма пострадали хора. Причина за възникване на инцидента е късо съединение. Унищожено е купето на автомобила.

На 08.01. т.г., около 15:05 часа, е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в гр. Варна, на бул. «Христо Смирненски». Няма пострадали хора. Причината за пожара е самозапалване на сажди в коминното тяло. Вследствие на пожара са унищожени 5 кв. м. дюшеме и 2 кв. м гипскартон.

На 08.01. т.г., около 17:35 часа, е получен сигнал за пожар в бойлер, намиращ се в санитарно помещение на частен дом в гр. Варна, на ул. «Три уши». Причината за пожара е късо съединение. Няма пострадали хора. Вследствие на пожара е унищожен 1 м кабел.

На 08.01. т.г., около 22:30 часа, е получен сигнал за пожар в офис на сервиз за автомобили, намиращ се в гр. Варна, на ул. «Орлово гнездо». Причината за пожара е късо съединение във вътрешното тяло на климатик. Няма пострадали хора. Вследствие на пожара са унищожени: вътрешно тяло на климатик, мебели, техника, аксесоари за автомобили, опушени са 50 кв. м стени.

На 07.01. т.г., около 00:55 часа, е получен сигнал за пожар в къща, намираща се в с. Блъсково. Причината за пожара е строителна неизправност в комин. Няма пострадали хора. Вследствие на пожара са унищожени 25 кв. м. покривна конструкция.

На 07.01. т.г., около 12:20 часа, е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в с. Изворско. Причината за пожара е самозапалване на сажди в комин. Няма пострадали хора. Вследствие на пожара е унищожена 20 кв. м. преградна стена.

На 07.01. т.г., около 12:25 часа, е получен сигнал за пожар в електрическо табло в жилищен блок, намиращ се в гр. Варна, на ул. «Брегалница». Няма пострадали хора. Причината за пожара е късо съединение. Вследствие на пожара е унищожено високоволтово табло.

На 07.01. т.г., около 16:30 часа, е получен сигнал за пожар в къща, намираща се в с. Блъсково. Причината за пожара е строителна неизправност в комин - греда, която се е запалила. Няма пострадали хора. Вследствие на пожара са унищожени 8 кв. м. покривна конструкция.

На 06.01. т.г., около 12:30 часа, е получен сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се в гр. Варна, на ул. «Княз Черкаски». Няма пострадали хора. Причината за пожара е късо съединение. Вследствие на пожара е унищожено таблото.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...
Благомир Коцев: Части от центъра на Варна могат да се превърнат в...
Във Варна: Военноморските сили почетоха паметта на загиналите за ...
Кметът на Варна: Театралният фестивал "Варненско лято" утвърждава...
Кметът Коцев почете Христо Ботев и загиналите за свободата на Бъл...
Навръх Деня на детето полицията във Варна организира хайка за неп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).