Варненските земеделски производители подкрепят протеста срещу нивомерите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:40 / 24.07.2015
575
Варненските земеделски производители подкрепят протеста срещу въвеждането на нивомери на резервоарите с гориво, който ще се състои днес в цялата страна. Това съобщи за Радио "Фокус" - Варна Стефан Желязков, регионален координатор за Варна на Асоциация на земеделските производители в България. 

Земеделските стопани протестират срещу промените в Наредба 18, според които земеделските производители са задължени да монтират фискални устройства и нивомери на съдовете си за гориво. Представителите на браншовата организация във Варна подкрепят протеста, но не се очаква да блокират бензиностанции с трактори и друга селскостопанска техника чрез протестно зареждане. 

Асоциация на земеделските производители в България изразява подкрепа към основните организатори на демонстративното зареждане - Националната асоциация на зърнопроизводителите. Членовете на асоциацията са информирани, апелира се към спазване на изискванията за движение на селскостопанска техника - тежка и извънгабаритна, при включване в протеста.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ръст на предложенията за работа във Варна
Община Варна внесе сигнал в прокуратурата за умишлено разхвърляне...
Кметът: Обявяваме война на боклука във Варна. Ще се налагат санкц...
Бойко Борисов от Варна: Изобщо не се глася за премиер
Гражданин сравни градския транспорт в Пловдив и Варна
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).