Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненският и Великопреславски митрополит Йоан благослови предизборната кампания на коалицията ГЕРБ- СДС във Варна
Автор: Пламена Николова 08:44 / 08.03.2021Коментари (0)2076
На старта на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ-СДС  водачът на варненската листа и здравен министър проф. д- р Костадин Ангелов, областният координатор на ПП ГЕРБ –Варна и кмет на морската столица Иван Портних, както и  всички кандидати за народни представители бяха посрещнати от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан в катедралния храм, "Свето Успение Богородично“-символа на Варна. Негово Високопреосвещенство даде благословията си, като пожела успех както в борбата срещу коранавируса, така и на предстоящия народен вот. Той благодари на правителството на Бойко Борисов за прекрасното отношение към БПЦ. Варненският владика  подари на  проф. д-р Костадин Ангелов чудодейна икона на Света Богородица .

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Варна  Иван Портних откри срещата с представителите на медиите и представи кандидатите за  народни представители от коалицията ГЕРБ-СДС. "Днес даваме началото на предизборната кампания на ПП ГЕРБ,  денят ни започна от крепостта Овеч в Провадия, защото именно Провадия беше последната червена община, която БСП изгуби на местните избори през 2019 г. след убедителната победа на кандидата на ГЕРБ Жоро Илчев.Днес  цялата Варненска област е синя и дясна“, заяви Иван Портних. Той подчерта, че ГЕРБ е с ясна визия за подкрепа на малките общини, за да бъдат решавани проблемите на хората. Варна – като основен административен център на Североизточния регион и Град на Знанието, винаги е заемала специално място в политиката на правителството. Всички знаете за огромната финансова подкрепа на кабинета Борисов, с която бяха изпълнени мащабни инфраструктурни проекти. Важна задача е и развитието на образованието, туризма, здравеопазването, защото здравите и можещите хора са гаранция за икономически подем, каза Иван Портних. Той припомни, че продължава изграждането на Икономическа зона - Варна, която ще привлича високотехнологични производства и ще гарантира нови добре платени работни места.

Иван Портних подчерта, че листата на ГЕРБ - Варна е балансирана, съставена от отговорни личности, с различен профил, но с ясно желание за работа! "Имаме лекари, културни дейци, учители, спортисти, юристи, икономисти, които са доказани експерти в своите области. По традиция част от екипа е министърът на младежта и спорта Красен Кралев, виден радетел за развитието на масовия спорт сред младите хора. Чест и късмет за Варна в условията на пандемия е, че водач на листата за 3-ти многомандатен район е един от най-успешните министри от правителството на Бойко Борисов -- проф. Костадин Ангелов, министър на здравеопазването. Вярвам, че целият отбор ще работим заедно за нова категорична победа“, заяви Иван Портних.

 "Варна е винаги в моето сърце и ще работя активно да е  морската и туристическата столица на България, каза проф.д-р Костадин Ангелов. Той  припомни, че е започнал своето образование на лекар в престижния Медицински университет –Варна.

Кметът каза "Варна –град на знанието“, което  се дължи  на многото университети  в почти всички важни профили за развитието на една  държава, така че наистина хората, които живеят тук, могат да се докоснат до най-високите постижения на висшето образование и знание,  посочи проф.д-р Костадин Ангелов .  Предстои летният туристически сезон, ще работим активно той да бъде успешен, увери водачът на листата.  Той посочи, че след среща с бранша са поставени няколко важни цели- да се направи влизането на туристите в страната така, че да искат да дойдат в България,  влизането им да бъде безопасно за българските граждани,  и преди да стартира сезонът да бъдат ваксирани приоритетно представителите на туристическия бранш.

"Нека не забравяме, че Варна са всички онези хора и семейства, които носят духа на морето, дух на спокойствие , на постижения, но и на много сила, защото морето е онази стихия, която понякога не може да бъде обуздана.С тези хора могат да бъдат постигнати много добри редултати“, каза професорът. Той увери, че  коалиция ГЕРБ- СДС  ще води плодотворна кампания, наситена само с положителни нагласи и послания. "Нашата цел е да се срещнем с много хора, да чуем от тях това, което те искат да бъде направено, да ни кажат там, където сме сгрешили, за да можем да променим тези грешки и да тръгнем още по-силно напред и да изпълним онова, което е на всички нас в мечтите“, каза още проф.д-р Костадин Ангелов.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: