Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненският кмет отвърна на "удара" на Станишев за западането на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:53 / 24.04.2012Коментари (29)6264
© Varna24.bg
Неуместно е в условията на криза да се говори за блясък. Това заяви кметът на Варна Кирил Йорданов в отговор на твърденията на лидера на БСП Сергей Станишев, че Варна е позагубила от блясъка си. Йорданов определи думите на Станишев като чисто политическо изказване, което нямало нищо общо с управленските процеси, предаде Дарик.

"Не виждам поверената на Станишев партия да е наддала откъм блясък", репликира градоначалникът. "Ако той счита, че Варна е негов приоритет и ангажимент, имаше възможност да го докаже. В рамките на предизборната кампания направи на варненци две оферти. Лично той ги подкрепи. Тези оферти не бяха възприети и отхвърлени от варненци", отбеляза Йорданов, визирайки кандидатурата на БСП за кмет на Борислав Гуцанов и подкрепата на "червените" за Веселин Марешки на балотажа.

Само преди два дни във Варна Сергей Станишев заяви, че градът в момента се намира в много по-лошо състояние, отколкото по времето на управлението на БСП. Според лидера на социалистите, градът има потенциал, но върви към регрес заради лошото управление. За предходния си, трети мандат, Кирил Йорданов бе избран с подкрепата на БСП. За настоящия си кметски мандат Йорданов прие да бъде подкрепен от ГЕРБ.

"Не можем да спорим, имаше проекти, които макар и с неохота, бяха финансирани. Знаете, че е трайна политика за тези 12 години правителствата да разчитат на това варненци сами да се оправят. Всичко, което е създадено, в много голяма степен е резултат на нашите си варненски средства". Така градоначалникът коментира управлението си в първите 3 мандата начело на Варна. Относно сегашната ситуация Йорданов заяви: "Знаете какви десетки милиони се изсипват на други места. Е, приемаме, че имат силно лоби. Не завиждаме, но не го считаме за справедливо."









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Васил_Василев
премахни филтъра

Сподели Днес съвсем до дома ми виждам, че ми вдигат колата. Действието се развива на бул. Съборни 16. Тичам веднага и заявявам, че съм собственик на МПС-то. Полицаят ми изисква, а аз му подавам документите си. Аз поисквам да му видя значка, понеже няма,
на 24.04.2012 г.
0
 
 
Аз пък не виждам Варна да запада именно заради ТИМ. Много неща се окрадаха с тяхна помощ, но хората отдавна си легализираха бизнеса и всеки който работи при тях е доволен. Варна бе крадена дълги години, далеч и преди К.Йорданов. Във Варна и все още има какво да се краде. Не мисля, че К.Йорданов е страхотен като кмет, но пък със сигурност бе най-добрата кандидатура. Не си бях в България, но вероятно щях да подкрепя именно него. Нито Марешки, нито Гуцанов ми се нравят нито като личности, нито като визия за бъдещ кмет.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: