Варненският съд глоби мъж с 1 000 лв. за незаконно транспортиране на дърва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:19 / 13.01.2015
711
За незаконно транспортиране на дърва от горския фонд, Варненският районен съд наложи на 27-годишен мъж административно наказание - 1000 лева глоба.

Сутринта на 7 юли миналата година 27-годишният М. Сали, със собствената си каруца, отишъл на територията на Държавно горско стопанство - Варна, в района на кв. "Аспарухово", където каруцата била натоварена с дърва за огрев. По-късно при движението си по една от улиците в квартала той бил спрян за проверка и се установило, че без да притежава редовно писмено позволително /превозен билет/ транспортира незаконно придобит от другиго дървен материал, без контролна горска марка, в количество от 0,70 пространствени кубични метра. Натоварената с дърва конска каруца била задържана и предадена за отговорно пазене. Самото деяние представлява маловажен случай, а Сали е неосъждан до момента.

По внесено от прокуратурата постановление, съдът освободи от наказателна отговорност 27-годишния мъж като му наложи административното наказание - глоба в размер на 1000 лева. Съдебното решение подлежи на обжалване в 15 дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).