Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненският съд остави в ареста 22-годишен наркодилър
Автор: Екип Varna24.bg 13:18 / 06.12.2016Коментари (0)1103
©
Атанас Йорданов, привлечен като обвиняем затова, че придобил и държал, за да продава марихуана, метаамфетамини и хероин ще продължи да пребивава в ареста. 

Състав на Апелативния съд във Варна днес потвърди като законосъобразна мярката за неотклонение "задържане под стража", определена спрямо Йорданов от Окръжен съд Търговище (ОС-Търговище) в края на м.ноември тази година. Втората съдебна инстанция намери, че съдът в Търговище е подложил на обективен анализ всички събрани в хода на разследването доказателства и остави без уважение жалбата на обвиняемия срещу определения арест.

Пресслужбата на Апелативния съд припомня, че на 22 ноември т.год., при полицейска проверка крайс.Пробуда, община Търговище, в автомобила, с който пътувалАтанас органите на реда открили от забранените вещества. Проверките продължили и в дома на обвиняемия в с.Стража, откъдето полицаите иззели друго, неустановено количество марихуана, метаамфетамини и хероин.

Днес съставът на Апелативен съд Варна потвърди изводите на първата съдебна инстанция, че събраните в хода на разследването доказателства водят до обосновано предположение, че Атанас е придобил наркотичните вещества и ги е притежавал, за да ги разпространява.Факт са свидетелски показания на лица, които през последните 2-3 години са "купували" дрога от него. В процес на изследване са събраните при обиска забранени вещества.

Втората съдебна инстанция споделя и извода на ОС-Търговище, че съвсем реална е опасността ако е на свобода 22 годишният обвиняем да се укрие или да извърши престъпление. Основание за този извод се съдържа в съдебната биография на Йорданов. Обвиняемият е извършил това деяние в изпитателния срок по други три присъди на Районен съд Търговище, за които са му били наложени наказания "лишаване от свобода". Престъплението е с висока степен на обществена опасност и се наказва строго от закона.
Определението, с което Варненският апелативен съд потвърди законосъобразността на ареста наАтанас Йорданов, привлечен като обвиняем затова, че придобил и държал, за да продава марихуана, метаамфетамини и хероин е окончателно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: