Варненският театър с подарък към публиката за Деня на народните будители

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:04 / 30.10.2015
650
Пo повод Деня на будителите - 1 ноември, Драматичен театър "Стоян Бъчваров" подарява любимия спектакъл на варненци - "Свекърва". Постановката ще се играе на 2 ноември от 19 часа, мястото е Сцена Филиал, нa преференциалната цена от 5 лева.

Възползвайте се от тази възможност, дори вече да сте гледали великолепния спектакъл на Стоян Радев по неостаряващата комедия на Антон Страшимиров. 

Сценографията и костюмите са дело на Мира Каланова, музикалната среда - на Стоян Радев. Участват: Теодора Михайлова, Веселина Михалкова, Стефан Додуров, Петя Янкова, Милена Кънева, Даниела Викторова, Николай Кенаров, Николай Божков, Гергана Арнаудова, Цветина Петрова, Юлияна Чернева, Пламен Димитров, Нели Вълканова, Валери Вълчев, Недялко Стефанов. Без да забравяме и внучето, в лицето на най-малките артисти Божидар Божков и Кристиан Михайлов, както и Мария, Зора, Петранка, Йорданка от рекламата, реквизита, гардероба и шивашкото ателие.

Режисьорът, както забелязвате, е включил в екипа почти целия наличен състав на театъра, което несъмнено умножава енергията на този щастлив и жизнерадостен спектакъл.

 

Постановката спечели Награда Варна 2015.

 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...
Близо 100 ухапани от кърлежи за 14 дни в област Варна
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).