Варненският зоопарк търси осиновители за своите бебета

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:30 / 22.01.2014
4638
Варненският зоопарк стартира кампания под мотото "Осинови бебетата на зоопарк Варна!". През 2013 г. в зоокъта са се родили: едно маймунче, 5 дългоноси мечета, две благородни еленчета, едно лопатарче и едно бебе лама. Това съобщиха от зоокъта. Те могат да бъдат осиновени, чрез предоставяне на средства за месечната издръжка на избраното животно - маймуна - 50 лв., дългоносо мече - 60 лв., благороден елен - 200 лв. , лопатар - 150 лв., лама - 150 лв. Всички осиновители могат да станат кръстници и да изберат име на своя любимец, а при желание да поставят своето име до клетката на животното. Осиновител може да бъде всяко физическо или юридическо лице.

"Удовлетворението и фактът, че по този начин ще помогнете на избрания от вас вид и опазването на природата, са незаменимо усещане. Вашият пример може да бъде последван от други хора и малката помощ да стане голяма. Най-правилните решения, тези които ни карат да се гордеем, че сме хора - се вземат със сърцето. Човек няма две сърца - едно за хората и едно за животните", каза директорката на зоокъта Иванка Стоянова.

В знак на благодарност за грижите осиновителите ще получат специално създадена за случая грамота и снимка на осиновеното животно.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).