Вход свободен за фестивал "Varna Rock Adventure" в Аспаруховия парк

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:10 / 22.07.2021
1819
Тридневен фестивал "Varna Rock Adventure“ с вход свободен ще се проведе на 13-ти, 14-ти и 15-ти август в Аспаруховия парк.

Организатор е мото клуб "Братя във вятъра“, който ще отбележи с проявата 30 години от създаването си. Фестивалът се осъществява с подкрепата на фонд "Култура“ към Община Варна, а в него ще участват само български рок групи.

"За концертите НЕ СЕ продават билети, достъпът е безплатен за всички граждани, които обичат рок музиката", заявиха организаторите. Уточнението е по повод разпространена информация в интернет, че на същите дати ще бъде проведен фестивал със сходно име - "Варна Рок Фест", но достъпът до него ще става само срещу билети с цени от 120 лв.

След отправено запитване от "Varna Rock Adventure“ до дирекция "Култура и духовно развитие“ към Община Варна и до район "Аспарухово“ стана ясно, че към момента при тях няма подадено заявление за провеждане на "Варна Рок Фест“ на територията на града.

Пълната програма за "Varna Rock Adventure“: https://www.facebook.com/VarnaRockAdventure/

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).