ВиК авария наводни мазета и магазини по ул. "Цар Симеон I"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:08 / 02.12.2015
1023
Гейзер блика на ъгъла на ул. "Цар Симеон I" и ул. "Кап. Петко войвода" във Варна, видя репортер на Varna24.bg. Вероятно причината за наводнението, което превърна в река една от оживените търговски улици в града, е спукан водопровод, коментират работещите в магазините наоколо. 

Водата извира от сутринта и въпреки многократните сигнали на тел. 112 и до водното дружество, до момента няма екип на ВиК Варна, който да предприеме мерки за отстраняване на повредата. 

Мазетата по централната улица, която води до ЖП гара, вече са пълни с около 20 см. вода, коментираха живеещите по нея. Търговците също са притеснени, че складовете им утре може да осъмнат с подгизнала стока. 

На телефона за подаване на сигнали за аварии във ВиК Варна се включва гласова поща с указание да бъде оставен адрес за теча и телефон за обратна връзка, което прави невъзможна комуникацията и получаването на точна информация кога и как ще бъдат предприети конкретни мерки за отстраняване на проблема.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
23 са регистрираните нарушения във Варна преди утрешните избори 
Пиян украинец вдигна варненската полиция на крак: Не съм терорист...
Отцепиха плажната ивица в централната част на Варна – полиция и з...
Под пълна пара са ангажираните с изборите във Варна
Ресторантите по Северното Черноморие и този сезон ще се опитат да...
Варненци излизат на протест днес: Бездействието убива децата ни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).