Виктория от Варна скоро с първи албум! Една от песните отива на Евровизия 2021 за България

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:26 / 29.01.2021
1706
Българската звезда на Евровизия 2021, варненката Виктория, ще представи първия си албум през месец февруари. Една от песните, включени в първото ѝ EP - мини албум с до 7 песни, ще бъде избрана от нея и екипа ѝ, за участието на България на Евровизия 2021.

Предстоящият албум на Виктория ще носи заглавието “a little dramatic" и ще включва 5 неиздавани до този момент композиции. Албумът ще бъде наличен в дигиталните музикални стрийминг платформи. В официалния YouTube канал на изпълнителката ще бъдат публикувани лирик видеа към всяка от песните в първото ѝ EP.

С анонсирането на албума българският екип за Евровизия дава старт и на специално създадената платформа еurovision.icard.com, където феновете на конкурса ще могат да намерят всички новости покрай подготовката на Виктория за Евровизия. Там за първи път ще бъдат представени и потенциалните песни на България за конкурса в Ротердам.

“Всеки артист иска да издаде поне един албум в живота си, затова съм щастлива, че имам тази възможност. С екипа ми искахме да надградим всичко, което постигнахме през 2020 година. Издаването на EP беше една логична стъпка. Благодаря на генералния спонсор на Евровизия България 2020 и 2021 от iCard, защото без тях това нямаше да бъде възможно. Смятам, че се получава нещо наистина добро и нямам търпение да чуете албума през февруари.", сподели Виктория за предстоящия си албум.

За името на албума Виктория разказва: “Обсъждахме много варианти за името на моето първо EP. Спряхме се на “a little dramatic", защото най-добре описва песните в албума и мен като артист. Често ми казват, че музиката ми е леко драматична и аз определено не го отричам."

В събота, 30-и януари, Виктория ще вземе участие в предаването “Денят започва с Георги Любенов" по БНТ 1. Там тя за първи път ще разкрие подробности за участието на България на Евровизия 2021 и за процеса по избор на песента ѝ за конкурса.

На сцената в Ротердам Виктория ще представи страната ни пред близо 200 милиона зрители. През ноември месец беше премиерата на последния ѝ музикален проект - “Ugly Cry". Това е една от песните, с които певицата може да вземе участие в най-голямата музикална надпревара в света през май.

В началото на 2021 година Виктория получи и три престижни награди от феновете на най-голямата независима медия за Евровизия. В седмите годишни отличия “Vision Music Awards" на Wiwibloggs певицата спечели наградите за “най-добър домашен концерт", “най-добър интериорен дизайн" и "най-добър стил по време на карантина".  

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Конкурсът ще бъде излъчван пряко по БНТ 1 от 22:00 часа. 

 




Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).