Вижте къде няма да има ток във Варна и региона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:39 / 20.02.2023
3635
Първият работен ден на нова седмица започва със спиране за часове на тока в определени райони във Варненско, като най-засегнати ще бъдат местности в морската столица и села в областта, научи Varna24.bg от ЕРП Север.

От 9 ч. до 11 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в местността Сотира, фирмите: А.М.И.-Р ЕООД, НОВА БГ ЕООД, ПЕТРОВ 2012 ЕООД.

Временни смущения в електрозахранването са възможни в същия часови диапазон местностите Пчелина, Изгрев, Кокарджа, Кемер дере, района над бул. "Христо Смирненски" и бул. "Цар Освободител", както и от двете страни на ул. "Прилеп".

От 9 ч. до 12 ч., са възможни смущения на електрозахранването на ул. "Марин Дринов" – номера 51, 60, 62 и ул." Цар Асен" 54, Медицински университет.

От 8:30 ч. до 17 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването на Траката, ул. 14-та, ул. 20-та, местността Евксиновград, ул. 20-та.

от 9 ч. до 16 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в с. Константиново - м-ст Амонал, фирмите: Електа ЕООД, Черно море АД, СБАЛПФЗ-Варна, пречиствателна станция, електрозахранени от КТП Рибари и ТП Черно море.

В същия часови диапазон ток няма да има в Дългопол - ул. "Митко Палузов", ул. "Антон Иванов", ул. "Бачо Киро", ул. "Жечо Топалов", ул. "Здравко Бомбов", ул. "Кирил и Методий", ул. "Патриарх Евтимий", ул. "Тодор Илиев", ул. "Цар Самуил", ул. "Георги Раковски", ул. "Георги Бенковски", ул. "Георги Димитров", ул. "Георги Петлешев", ул. "Иван Вазов", ул. "Маршал Феодор Толбухин", ул. "Тервел", ул. "Христо Ботев", ул. "Цар Иван Шишман", административна сграда на Община Дългопол, банка ДСК, ЖП гара Дългопол, РПУ Дългопол, Банка ЦКБ АД - клон Варна, Медицински център 1 - Дългопол. Ще се редува поетапно изключване на отделни улици, така че да не се лишават от електрозахранване всички абонати, уточниха от електроразпределителното дружество.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8:30 ч. до 9:00 ч. и от 15:30 ч. до 16 ч. в районите на гр. Дългопол.

В периода 20-и до 24-ти февруари от 8 ч. до 17 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Изгрев - за абонатите, електрозахранени от ТП 2.

Днес от 8:30 ч. до 17 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Аксаково - ул. "Добруджа", ул. "Орлово гнездо", ул. "Тревен", местността Вълчан чешма.

Временни смущения в електрозахранването са възможни в районите на гр. Аксаково.

В периода 20.02 - 24.02 от 8 ч. до 17 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Невша. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички абонати в селото.

Днес от 8 ч. до 17 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в селата Николаевка, Войводино и Дръндар. Временни смущения в електрозахранването са възможни в районите на с. Левски, с. Калиманци, с. Изгрев, с. Просечен, с. Чернево и с. Кипра.

В периода от днес до 24 февруари от 9 ч. до 16 ч. ток няма да има във Варна – част от м-ст Боровец Юг.

От 9 ч. до 16:30 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Куманово – ул. 8-ма, ул. 17-та, ул. 5-та, района между ул. 8-ма и ул. 5-та, ул. 9-та, ул. 6-та, част от ул. 7-ма.

В периода от 20 до 24 февруари от 9 ч. до 17 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Провадия – ул. "Христо Илиев Коев", ул. "Теменуга" и ул. "Стефан Шиков".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).