Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Вижте маршрутните промени за празничния 24 май във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:26 / 23.05.2024Коментари (0)1898
©
Във връзка с честването на 24 май "Градски транспорт“ ЕАД – Варна въвежда маршрутни промени и допълнителни курсове по някои от линиите на обществения транспорт в морската столица.

От 08:00 до 14:00  часа ще бъде преустановено движението на площад "Св. Св. Кирил и Методий“. От 08:00 до 09:00 часа автобусните линии ще преминават по бул. "Съборни“ и ул. "Антим I“.

От 09:00 часа до приключване на мероприятието ще бъдат въведени следните маршрутни промени:

След 07:30 часа до приключване на мероприятието тролейбусни линии №82 и №88 ще се обслужват до и от сп. "Нептун". Допълнителни курсове са предвидени от сп. ТИС Север до сп. "Нептун“ в 08:26, 08:50, 09:12, 09:38, 10:00 часа.

Автобусните линии от ЖП  гара в посока  кв. "Вл. Варненчик" ще се движат по ул. "Ал. Дякович“, ул. "Кракра", ул. "Дрин", ул. "Д-р Пискюлиев“, бул. "Вл. Варненчик", след което ще продължават по утвърдения си маршрут.

Автобусните линии от ЖП гара в посока сп. "Явор“ (№7), сп. "Почивка“ (№39), кв. "Виница“ (№31 и №31А), кв. "Левски“ и кв. "Бриз“ (№12, №13), както и за курортните комплекси (№9, №109) ще се движат по бул. "Приморски“, бул. "Цар Освободител“ или по "Княз Борис I“ за съответния  маршрут. Линия №10 ще се движи по ул. "Ал. Дякович“, ул. "Кракра“, ул. "Дрин“, ул. "Д-р Пискюлиев“, ул. "Отец Паисий“, след което продължава по редовния си маршрут.

Автобусите по линия №14 в посока сп. "Почивка" при кръстовището на бул. "Сливница“ с ул. "Отец Паисий“ завиват наляво, при кръстовището с бул. "Цар Освободител“ - надясно, а на бул. "Княз Борис I“ се включват по утвърдения си маршрут.

Автобусните линии в посока сп. "Почивка" (№148) и курортните комплекси (№409) след сп. "Патриарх Евтимий“ продължават наляво по ул. "Отец Паисий" и бул. "Цар Освободител". На кръстовището с бул. "Осми приморски полк" линия №148 ще се включи в обичайния си маршрут. На кръстовището с бул. "Княз Борис I“ линия №409 също се включва в утвърдения си маршрут и в двете посоки.

Автобусните линии от сп. "Почивка“ в посока кв. "Вл. Варненчик" ще се движат по бул. "Осми приморски полк", бул. "Цар Освободител", ул. "Отец Паисий", след което продължават по маршрута си.

Автобусни линии с номера 18, 22, 41 след спирка "Автогара“ ще завиват надясно по локалното платно на бул. "Левски“, а на кръговото кръстовище с ул. "Девня“ ще завиват наляво в посока ЖП гара. След кръговото кръстовище на ул. "Девня“ завиват надясно в посока бул. "Хр. Ботев“. Автобусите ще обслужват спирка "Благой Касабов“ (вдясно до паркинга).

Информация за въведените от Община Варна промени в организацията на движението на ППС в централната част на града са публикувани на: https://live.varna.bg/bg/news/Obshtina_Varna_vavezhda_promeni_v_dvizhenieto_v_tsentralnata_chast_na_grada_vav_vrazka_s_chestvaneto_na_24_may.html








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Грипна епидемия обхвана страната
Мюсюлманите честват Курбан байрам
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: