Владо Николов и Ваня Стамболова се включват в празника на Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:41 / 05.08.2021
1384
Целодневна спортна програма с участието на известни спортисти ще се проведе навръх празника на Варна - 15-ти август, на плажа в Аспарухово. От 10:00 до 18:00 ч. гражданите и гостите на града могат да се включат в любителски плажен волейболен турнир, оп време на който ще бъдат търсени нови таланти. Ентусиастите ще могат да играят заедно с едни от най-големите звезди на българския волейбол - Евгени Иванов - Пушката и Владимир Николов. За първи път шампионките от ВК "Марица“ ще влязат е ролите на съдии. Турнирът ще бъде по двойки, а всеки, който иска да вземе участие със свой приятел, може да се регистрира предварително. 

На плажа са организирани и други забавления - от 10 ч. до 12 ч. ще има лечебна гимнастика с Маруся Иванова, а от 10 ч. до 12 ч. и от 16 ч. до 18 ч. - специална щафета за деца с носителката на европейска титла по лека атлетика Ваня Стамболова. Открити уроци по акробатика от 11 до 12 ч. ще представят медалистите от световното първенство в Швейцария Данаил Николов и Мартин Николов, а занимания по таекуондо са подготвили от  Българска федерация по таекуондо - от 16 ч. до 17 ч., с участието на световния медалист Владимир Далаклиев. За най-малките са предвидени забавни активности, насочени както към това да вдъхновяват децата да се хранят балансирано. Организатор на инициативата "Живей Активно“ е "Нестле".

Повече информация на адрес: https://www.facebook.com/Live.Actively

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).