Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Внимание, студенти: възможност за 4, 6 или 8 часов работен ден в Съдърланд
Автор: Екип на Varna24.bg 07:00 / 12.11.2019Коментари (0)1922
©
Съдърланд, световният лидер в трансформацията на бизнес процеси, предлага гъвкаво работно време на 4, 6 или 8-часов работен ден, за да могат студентите да съчетаят подготовката на уроците в университета с възможността да натрупат опит, да развиват своите умения и да практикуват езиците, които говорят в наистина глобална среда. Гъвкавото работно време е част от ангажимента на компанията да допринася активно за развитието и усъвършенстването на младите хора в България.

Освен възможността за баланс между работата, обучението и личното време, Съдърланд предлага на служителите си и множество вътрешни обучения, защото именно великолепният екип е най-ценният актив и причина за утвърждаването на компанията в бранша. Глобалният лидер в трансформацията на бизнес процеси организира регулярни лекции, уоркшопи и тренинги на различни теми, част от които включват повишаване на нивото на езика, презентационни умения, емоционална интелигенстност и други. Доказана практика във фирмата е по-голямата част от ръководните позиции да се заемат от вътрешно подготвени успешни специалисти.

Служителите на Съдърланд във Варна получават удобство и комфорт в офис, разположен в модерна сграда на комуникативна локация в морския град. И това не е всичко – компанията осигурява на кадрите си и богат социален пакет, който включва ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, спортни карти, отстъпки в различни магазини и ресторанти. За да направи атмосферата още по-страхотна, Съдърланд организира разнообразни тиймбилдинги, партита, празненства и социални инициативи, които превръщат служителите на компанията в част от едно голямо семейство.

Тази година Съдърланд във Варна празнува 3 години присъствие в морската столица. От 2016 г. насам офисът в морския град се е разраснал до повече от 300 служители, като екипът от професионалисти обслужва клиенти за три различни проекта. Компанията предлага отличен пакет от социални придобивки, както и модерен офис на централна локация в града. От скоро компанията предлага на своите служители електрически скутери и велосипеди, с които могат да се придвижват до центъра на града.

Всеки, който иска да се потопи в тази приятна работна атмосфера, може да види отворените позиции на Съдърланд във Варна и да кандидатства тук.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: