Водещи специалисти по лъчелечение от Израел пристигат във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:59 / 05.05.2015
783
От 12 до 20 май в Клиниката по лъчелечение в УМБАЛ " Света Марина" - Варна ще гостуват и ще работят водещи специалисти по лъчелечение от две световно признати болници в Израел.

Първият екип е от болница Шеба, Тел Авив и включва председателя на израелското дружество по лъчелечение проф. Зви Саймън и медицинския физик д-р Лев Цванг.

Вторият екип е от болница Хадаса, Йерусалим и се състои от началника на клиниката проф. д-р Марк Вигода, физик д-р Анете Вигода и старши рентгенов лаборант Марина Терентиев.

Водещите специалисти по лъчелечение от Израел ще участват и в консултиране, подготовка и планиране на лъчелетерапия на пациенти в Клиниката по лъчелечение на УМБАЛ "Света Марина" в периода 12-20 май.

Всички желаещи пациенти с показания за лъчелечение могат да се запишат за безплатна консултация и планиране на лечението на тел. 052/ 978833.

Двата екипа ще вземат участие в 25-та Юбилейна Асамблея на Интернационалната Медицинска Асоциация България (IMAB), чийто председател е проф. Красимир Методиев. 25-та Юбилейна Асамблея на IMAB ще се проведе в периода 14-17 май 2015 в КК "Зл.Пясъци".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).