Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Водещото кариерно експо Career Show вече и във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:35 / 21.06.2023Коментари (0)1192
©
Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри Career Show 2023 вече и в град Варна. Събитието ще се проведе на 27 октомври в Галерия “Графит". Над 50 от водещите работодатели в района ще се срещнат с квалифицирани кадри от морската столица, за да предложат възможности за работа и развитие. Това съобщиха организаторите за Varna24.bg.

Събитието на Career Show се разраства и за пръв път тази година водещото кариерно изложение ще се проведе в два допълнителни града - Пловдив и Варна. Така присъствените събития на Career Show стават общо три:

● 5 октомври, в зала Арена Армеец, София

● 10 октомври, в Международен панаир Пловдив

● 27 октомври, в Галерия “Графит", Варна

Събитието ежегодно събира водещите работодатели в страната, за да ги срещне с хиляди квалифицирани професионалисти, търсещи нова и по-добра работа. Поради засиления интерес от страна на жителите на град Варна, тази година събитието ще се проведе на живо и в морската ни столица. Участниците в Career Show 2023 - Varna ще могат да се срещнат лично с водещите работодатели в града, които търсят нови попълнения за екипите си във Варна. Участието е напълно безплатно.

В последните години се забелязва значителен ръст на бизнесите, които отварят свои представителства в град Варна. Това е ясен знак за диверсификацията на пазара на труда и нарастващата популярност на града като място, на което работодателите могат да развиват успешно дейността си.

Несъмнено, с нарастващия брой компании във Варна, се увеличава нуждата от квалифицирани професионалисти. Следователно, пазарът на труда става по-конкурентен, а процесът по подбор изисква работодателите да търсят различни способи за привличане на таланти. Career Show дава възможност на компаниите да представят себе си като работодател пред участниците и да ги запознаят с възможностите и условията на труд в компанията.

“След 15 години в сферата на кариерните събития нашият екип е спечелил доверието на водещите работодатели в България и Европа и на хиляди професионалисти с различен опит и умения. За последните 2 години организирахме и множество виртуални събития, с които успяхме да помогнем на търсещите кариерно развитие от цялата страна. Естествена крачка за нас е да дадем възможност на повече хора да станат част от събитията на Career Show на живо. Идваме във Варна, за да представим пред участниците кариерните възможности в техния град и да им помогнем да изградят за себе си успешно и устойчиво бъдеще в града.", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Участието в събитията на Career Show е безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg/register.

Компаниите, които искат да бъдат изложител, могат да заявят участието си на преференциални условия до 28 юли от този линк - https://careershow.bg/varna/employers








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: