Водят битка с агресията сред учениците чрез спортни занимания във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:47 / 06.06.2019
2128
1061 ученици от 7 училища от район "Одесос", 56 учители, 30 родители и 13 специалисти от Местната комисия с борба за противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в район се включиха в инициативата "Открити дни на МКБППМН-2019“.

Инициативата е форма на системна превенция, която обхваща за кратко време голям брой ученици, учещи в училищата на територията на района и цели популяризиране на дейността на комисията, както и ангажиране на децата с полезни занимания.

В рамките на откритите дни бяха проведени беседи, презентации, тренинги, дискусии, прожекция на филм. Спортните състезания по футбол и баскетбол, в които се включиха ученици от ОУ“ Васил Априлов“, преминаха под надслов " Чрез спорт срещу агресията и насилието“. В кампанията активно се включиха и инспекторите ДПС при Първо РПУ-Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...
ПП "Български Възход" Варна входира листата си за предстоящите из...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).