Врачуване на кафе стана атракция на фестивала "Сръчко" във Варна

Автор: Екип на Varna24.bg
Коментари (0)
08:30 / 15.07.2021
2715
Мерве Рамадан, която е родом от Добрич, но от години живее във Варна, се превърна в атракция на фестивала "Сръчко", който се провежда в Морската градина на Варна. Младата дама, освен, че шие бутикови облекла, предлага и нетипична за подобен формат услуга-гледане на кафе. 

Пред репортер на Varna24.bg Мерве сподели, че има много желаещи, които разчитат на нея, за да научат нещо повече за своето бъдеще. 

Младата жена се занимава с тази нетипична услуга от три години. Ат нея научила как да тълкува символите, които оставя изпитото турско кафе в чашата. 

"Човек трябва да има силна интуция и познания какво точно вещаят знаците. Има определени посоки за минало и бъдеще. Ако видя нещо лошо, карам хората да си измият чашата, за отмият и лошата поличба. Аз съм като психолог, често хората се връщат при мен за съвет", споделя Мерве. 

Какво още споделя младата жена, вижте във видеото! 

Както медията ни съобщи, арт фестивал "Сръчко" се провежда до 18-ти юли в района между "Морско казино" и сцена "Раковината" в Приморския парк.

На него се представят над 100 майстори на ръчно изработени изделия от страната и чужбина. Те показват тъкани, грънци, детски шити играчки, бижута, сувенири и всякакви други неповторими арт изделия.

Човек трябва да зърне, да се наслади на майсторството на множеството занаятчий, които творят безценни майсторски изделия.

По традиция на арт фестивал "Сръчко" във Варна има безплатен детски кът, в който децата ще могат да рисуват.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).