Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Втора аптека SOpharmacy отваря врати във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:25 / 23.08.2019Коментари (0)12033
След като през месец юли отвори първата аптека SOpharmacy във Варна, днес отваря врати втори обект в града. Варненци вече имаха възможността да се запознаят с високия стандарт, продуктовото разнообразие, достъпната грижа за здравето и личното внимание и обслужване в аптеки SOpharmacy, което сега става още по-достъпно за тях.

Първата аптека в морската столица се намира в кв. Левски, ул. Дубровник 39, а втората локация, която отваря днес е в централната част на града - ул. Братя Миладинови 73, на ъгъла с ул. Пирин. На удобно и достъпно място варненци и гости на града могат да открият промоционални предложения. SОpharmacy радва клиентите си вече в 10 града в България с 57 аптеки, както и в цялата страна онлайн на sopharmacy.bg. Работното време на аптеките във Варна е – делнични дни от 8.00 до 21.00 ч., а събота и неделя и празничните дни от 09:00 – 20:00 ч.

По повод откриването, в периода 23 – 25 август клиентите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на промоционалните предложения и на лекарствата, отпускани по лекарско предписание. Първите 1500 посетители на аптеката ще получат скреч карти, чрез които ще спечелят разнообразни подаръци от собствената марка на SОpharmacy. В аптеките SOpharmacy могат да се открият над 1000 актуални промоции с до 50% намаление и разнообразни слънцезащитни продукти с трайно ниски цени, които очакват клиентите.

Варненци могат да се запознаят с лоялната програма на SOpharmacy, с която всяка покупка носи точки, които се разменят за продукти от каталога. Всяка седмица за лоялните клиенти има специални предложения с отстъпки от 25 до 50%.

На специална грижа и внимание ще може да разчита всеки посетител в аптеките, тъй като на място има възможност за професионална консултация в специално обособена стая за консултации. Обучените фармацевт консултанти могат индивидуално да се срещнат с всеки и да предпишат лечение при нужда. Друго отличително предимство на аптеки SOpharmacy е подредбата на продуктите, продуктовото разнообразие и постоянното наличие на асортимента. Това дава достъп на варненци до повече разнообразие и възможности за избор.

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: