Вълна от жалби от туристи по Черноморието

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:33 / 11.09.2017
1214
Вълна от жалби от чужди туристи в края на сезона по Черноморието. Някои от тях граничат с абсурда, но явно това е начинът тези туристи да изкарат пари. Може ли цялата ти почивка да излезе безплатна, защото камериерката те е погледнала накриво или защото не ти е удобна възглавницата?

Скърцащи матраци, стари фъстъци в мини бара, намусени камериерки и дори липса на мемори пяна във възглавниците са част от оплакванията това лято. Недоволни туристи заляха с искове за обезщетения хотелиерите през сезона.

Според собствениците обаче оплакването се е превърнало в бизнес, който се развива с все по-бързи темпове. Чужди туристи - предимно от Великобритания и Германия измислят всевъзможни причини - често абсурдни - за да недоволстват.

Хотелиерите смятат, че чрез жалбите искат просто да си възстановят част от дадените за почивката пари. И отчитат щети за милиони. Данните показват, че в края на лятото хотелиерите ще трябва да върнат обезщетение средно от 2,5 евро на английски турист и от 2 евро на германски турист заради жалби.

Източник: Нова тв

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).