Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Въпреки кризата: Водещи работодатели ще търсят нови кадри във Варна през октомври
Автор: Пламена Николова 14:36 / 01.10.2020Коментари (0)1784
©
Въпреки кризата, породена от пандемията от коронавирус и довела до повишаване на безработицата и осезаемо намаляване на новите предложения за работа, десетки водещи компании и в момента търсят своите нови служители и стажанти.

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 са насочени към тези, които искат да се развиват в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.  

За да улесни бизнеса и специалистите в търсенията им пионерът в организирането на кариерни събития у нас, JobTiger, ще осъществи четири събития на живо (в 4 академични града с технически университети) и едно изцяло онлайн - възможност безопасно и лесно да се включите от всяка точка на света.  

Единадесетото издание на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще стартира в София на 8 октомври от 10:00 ч. – в НДК, ет. 5. Следват още три форума на живо: в Пловдив на 12 октомври  – Пловдивски панаир, Конгресен център; във Варна на 14 октомври – Rosslyn Hotel Dimyat и в Габрово на 20 октомври – Технически университет, Библиотека. Входът за всички събития е безплатен за посетители. Необходима е единствено предварителна регистрация на: it.careerdays.bg.

На 21 октомври от 11:00 до 17:00 ч. часа изцяло онлайн ще се проведе и Виртуален ден на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. За участие е необходима предварителна регистрация със създаване на профил в няколко лесни стъпки: кратко представяне на професионалните качества и интереси и добавяне на автобиография. Онлайн профилите при регистрация са възможност не само кандидатите да избират с коя фирма да разговарят, а и самите специалисти по подбор да могат да се запознаят с уменията и знанията на кандидатите и да се свържат с тях.

Проактивното участие на работодателите е новост за онлайн кариерните форуми и иновация, която въвеждат JobTiger. Очакванията са това да доведе до още по-ползотворни контакти и разкриване на нови възможности, както за бизнеса, така и за търсещите работа.  

Почетни гости и партньори за откриващото събитие в София на 8-и октомври ще бъдат представители на Столична община, Министерството на образованието, Агенция по заетостта и специалното участие на Министър Деница Савчева от Министерство на Труда и Социалната Политика.  

Здравето и спокойствието на посетителите и изложителите на форумите е приоритет за организаторите и събитията на живо ще бъдат проведени при спазване на всички разписани мерки за сигурност!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: