Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Въпреки усилията на Varna24.bg: Шокираща развръзка на личната драма с бившия полицай
Автор: Пламена Николова 11:32 / 13.01.2020Коментари (0)11627
Въпреки огромните усилия, положени от страна на репортер на Varna24.bg да върне вярата и надеждата на мъжа, споделил своята лична драма за медията ни в опит да му бъде повлияно да не предприема каквито и да и да било драстични действия, развръзката се оказа шокираща за екипа на медията ни.

В началото на миналата седмица бившият полицай Веселин Димитров разказа своята истина за сполетелите го събития. Мъжът беше отчаян, сподели, че се чувства крайно разочарован и огорчен, че не може да се храни, да спи и че животът за него вече няма смисъл. Целта на споделеното според него бе да предпази други хора от подобна ситуация. Димитров сподели, че е наясно, че до 10 дни трябва да напусне жилището, собственост на жената, с която е съжителствал, но е предприел мерки чрез адвокат да предяви претенции към направените подобрения в него.

В последният разговор с репортер на медията ни, вчера, Димитров сподели само, че има желание час по-скоро да продаде къщата си край Варна, за да устрои живота си оттук нататък. Според него целенасочените атаки срещу него имали в дъното единствено и само материални измерения. 

По никакъв начин мъжът не даде да се разбере, че е склонен на подобни фрапиращи действия, довели до смъртта на двама невинни съседи и поражения за 18 човека, живеещи във входа, сред които и деца.

Varna24.bg се свърза с близки на мъжа, които са в шок от случилото се, но не пожелаха да коментират нищо повече на този етап.

Димитров е обявен за издирване, телефонът му е изключен. 

Днес на мястото на взрива бяха окръжният прокурор Красимир Конов, кметът на Варна Иван Портних, районният кмет Николай Костадинов и директорът на ОД МВР Варна комисар Данаил Пашов. 

Припомняме, че според официалната информация вследствие на взрива и последвалия пожар има двама загинали и 18 изведени в токсикологията, сред тях и три деца. Тепърва ще се изясняват причинете за взрива, но по непотвърдена информация не се касае за взрив на газова бутилка, каза прокурор Конов.

Кметът на Варна Иван Портних обясни, че има готовност за настаняване на засегнатите обитатели от съседните апартаменти. Предстои изготвяне на конструктивна експертиза на сградата и установяване на щетите, след което ще бъдат взети мерки за укрепването на входа. 

Комисар Пашов уточни, че в болница към момента са 4 жени и три деца. Той потвърди, че Димитров е бивш служител на полицията. В момента се издирва и жената, с която Димитров е съжителствал.



Още по темата: общо новини по темата: 47
20.01.2021 »
23.03.2020 »
18.02.2020 »
18.02.2020 »
16.02.2020 »
13.02.2020 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1607) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: