Във Варна осъдиха 41–годишен травестит за проституция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:26 / 26.02.2015
949
41-годишен травестит бе осъден от Районен съд - Варна за получаване на нетрудови доходи по неморален начин - чрез проституция, съобщиха от пресслужбата на съда.

Съдът наложи на 41-годишния Д. Петров наказание "пробация". Подсъдимият, с цел да си набавя доходи, предлагал сексуални услуги срещу заплащане на обществени места във Варна, предимно в района на фото "Луна" на централния булевард "Вл. Варненчик". Той бил регистриран в полицията като лице от криминалния контингент, занимаващо се с проституция. Приходите от сексуални услуги на клиенти подсъдимият не декларирал пред съответните органи и не заплащал данъци върху тях.

В периода от 26 март до 10 октомври 2014 г. на територията на Варна Петров бил задържан няколко пъти от полицията за извършване на неморална дейност - проституция, за което му били съставяни предупредителни протоколи.

В ранните часове на 4 януари тази година, в автомобил в централната част на града, подсъдимият бил засечен за пореден път от полицейски служители, в момент когато извършвал такава дейност.

Съдът постанови в продължение на 6 месеца 41-год. Д. Петров да изпълнява задължителните пробационни мерки - регистрация по настоящ адрес при периодичност два пъти седмично, както и провеждане на срещи с пробационни служители. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред горната съдебна инстанция.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).