Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Във Варна представят революционен метод за лечение на разширени вени
Автор: Екип Varna24.bg 10:50 / 20.09.2018Коментари (0)3779
©
Във Варна представят революционен метод за лечение на разширени вени. Ще го представят новатори в израелската медицина Д-р Яир Галили, завеждащ клиниката по венозни заболявания в медицинския институт "Мор" в Тел Авив и д-р Шмуел /Борис/ Левит, директор на Института по ендокринология, диабет и метаболизъм при болница "Асюта" в Тел Авив.

Лекторите ще отговарят на въпроси относно начините, по които израелскатa  медицина третира дълбочинните причини за заболяванията на съвременния човек.

Срещата ще се проведе на 21 септември от 18.30 часа в  зала "Варна“ - хотел "Черно море".

Израелският съдов хирург Яир Галили ще представи революционния метод за лечение на разширени вени "Склеротерапия под ултразвуков контрол" във Варна. На 21 септември в конферентната зала на хотел"Голдън Тюлип" д-р Галили ще се срещне със свои варненски колеги, за да ги запознае с уникалните предимства на метода, който има над 95% успеваемост, не изисква упойка и болнично възстановяване и не дава рецидиви. Водещ на срещата ще е пациент на д-р Галили - актьорът от Малък градски театър "Зад канала" Петър Калчев,  който е родом от Варна. 

През следващите два дни – 22 и 23 септември в Медицински център "Надежда" - Варна известният израелски хирург ще демонстрира метода за пациенти от региона. Доктор Галили прилага тази методика за лечение от 16 години, извършил е над 50 000 манипулации в различни страни по света, а от 2010 г. и в София, където пациентите му вече надхвърлят няколко хиляди.

Разширените вени са сериозно заболяване, което може да доведе до тежки страдания и дори до инвалидизация. По света между 30% и 50% от жените и 20% от мъжете страдат от варикозна болест. Общоприето до сега е било да се счита, че единственото възможно лечение е оперативното – с обща анестезия, бавно болнично възстановяване, неприятни следоперативни белези и нередки рецидиви. Склеротерапията е единственият начин да се избегне скалпела и едновременно с това да се постигне пълно излекуване.

Резултатите от лечението с иновативния метод са широко изследвани и представени в публикации на най-престижните медицински специализирани издания. Оценката за качествата на метода е категорична: гарантирано лечение без рецидиви и с най-малък риск в сравнение с останалите методи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: