Във Варна провеждат информационна кампания за трафика на хора онлайн

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:13 / 17.09.2020
1629
За втора поредна година, Варна ще се включи в най-мащабната информационна кампания против трафика на хора - Walk For Freedom – "Поход за свобода". Тази година тя е под надслов "Значението на свободата“ и поради епидемичната обстановка, инициативата ще се проведе изцяло онлайн. В кампанията ще вземат участие 200 доброволци от варненските гимназии, работещи по метода "връстници обучават връстници“ в училищните превантивни клубове към дирекция "Превенции“, Община Варна. В периода 17-ти септември – 17-ти октомври доброволците ще показват своето разбиране за значението на свободата чрез снимка, песен, танц, рисунка с #ЗначениетоНаСвободата. Целта е да се повиши информираността сред младите хора за милионите хора по света, живеещи в робство.   

Събитието се организира от дирекция "Превенции“ към Община Варна, Местната комисия за борба с трафика на хора в партньорство с Фондация "А 21 България“. Кампанията е по повод 18-ти октомври – Европейски ден за борба с трафика на хора.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).