Във Варна заваля и хората почнаха да падат като "круши"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
09:55 / 02.11.2023
22797
Есенният дъжд, примесен с есенния листопад отвори проблем на варненци, тръгнали я за работа, я за училище. Много от тях се плъзгат на мокрите листа, като част от хората падат като круши на паважа, видя репортер на Varna24.bg.

То не стига, че шахтите или са сложени така, че водата ги заобикаля, или са препълнени с листа, и около тях се образуват локви, сега и листата, които не са чистени, създават проблем, жалват се варненци.

Дано някое дете не се озове в ортопедията, защото малчуганите най-много не внимават и бягайки към училище или към близката баничарница може да се подхлъзнат на листата, коментират още варненци.

Хората настояват за по-добра организация при есенния листопад. Сега работниците са "въоръжени" с някакви духалки, като прахосмукачка на обратен принцип, които издухват листата. Освен че вдигат прахоляк, то и не ги събират, и при дъжд те стават хлъзгави, размишляват още варненци.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Варна:
Окончателно: ГЕРБ-СДС печели област Варна, ПП "Величие" изпревари...
Спецполицаи от Варна с голям удар, задържаха дрога за 400 хиляди ...
Временни резултати във Варна: Първи са ГЕРБ-СДС с 29,82% - втори ...
Това е най-късият булевард във Варна, но носи невероятен историче...
Само 1/3 от жителите на Варненска област гласуваха днес
Официално: Изборният ден във Варна приключи!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).