Възрастен мъж загина при пожар в Търговище, прокуратурата разследва случая

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:41 / 04.01.2022
1326
Окръжна прокуратура - Търговище ръководи досъдебно производство по чл. 330, ал.3 от НК по повод пожар в частен дом в областния град. При него е загинал възрастен мъж, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Сигналът за инцидента е постъпил на 3 януари 2022 г., около 10:00 часа. След като е потушен огънят, при разчистване на отломките на сградата, е намерено тялото на 88-годишния собственик на имота. Огънят е унищожил пристройка в двора на къщата, която той обитавал, и част от покривната конструкция на къщата в същия имот. Засегнати от пожара са и два съседни имота.

Живееща в къщата 82-годишна жена е изведена от пожарникарите и откарана за преглед в болнично заведение. Установено е, че тя не е пострадала. 

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Търговище работата по разследването на причините и обстоятелствата за възникване на инцидента и на причините, довели до смъртта на възрастния мъж, продължава. Назначени са пожаро-техническа, съдебно-медицинска  и други експертизи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).