Възрастна жена от Варна помоли депутат да не затварят заведенията

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:04 / 28.10.2020
1381
Народният представител от ПГ на ГЕРБ Владимир Вълев организира приемен ден във Варна. Граждани поставиха проблеми, свързани с извънредното положение заради COVID, трудности в бизнеса, както и въпроси с местната инфраструктура.

От името на живеещи на ул. "Начо Начев" в квартал "Виница" Слави Георгиев поиска подкрепа за решаване на проблема с  канализацията в района, за която има проект в общината, но реализацията му се отлага с години.

Депутатът се свърза с кмета на район "Приморски" Петя Проданова, която в първите дни на ноември ще срещне с гражданите за изясняване на проблема и ангажиране със срокове за решаването му.

С молба да не се затварят ресторанти и заведения в условията на извънредната ситуация дойде възрастна гражданка от Варна, която посочи, че цялото й семейство, включително и внуците, са в този бранш, но не са успели да се възползват от мярката 60/40.

Народният представител обясни, че мярката 60/40 продължава да действа до края на годината, като припомни и променените условия. Пенсионер се оплака в приемната, че ВиК предприятието го изненадало с непосилна за него сметка за вода в къщата му в близко село, след като дълго не са  отчитали консумацията. Депутатът  помогна с личен жест.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).