Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
"Възраждане" бойкотира маските във варненски хипермаркет, стигна се до сблъсъци
Автор: Пламена Николова 17:48 / 02.08.2022Коментари (35)8389
© Varna24.bg
Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов лично поведе съпартийци в акция, бойкотираща маските във варненски хипермаркет, предаде репортер на Varna24.bg.

Вчера от партията разпространиха покана до варненци да се включат в "разходка без маски на закрити места".

При "разходката" обаче се стигна до сблъсък с клиенти на магазина, които не бяха допускани "маскирани" в обекта от членове на партията. 

Припомняме, че със заповед на РЗИ от 1 август маските станаха задължителни не само в здравните заведения и аптеките, но и във всички обществени места на закрито във Варна – магазини, кина, музеи, както и в градския транспорт.

На пресконференция в морската столица Костадинов се обърна и към контролните органи с апел да не налагат санкции.

"След 2 месеца България ще е друга и ще търсим наказателна отговорност за онези, които провеждат този здравен фашизъм", предупреди Костадинов.

Той обеща съвсем скоро да бъде пусната инструкция как да се обжалват актове за неносене на маски и то без да има нужда от адвокат. В документа ще бъдат посочени членове от Конституцията и международни конвенции, които дават правна основа актът да бъде съборен.

"Три пъти съм бил глобяван и три пъти съм печелил делата в административния съд, преди да стана народен представител. Не бива да се пълни хазната с престъпни пари", посочи Костадинов и декларира, че ако има масирана кампания за санкции, партията ще организира протести.

"Битката със здравния фашизъм ще е първата преди предстоящите предсрочни парламентарни избори. Спечелим ли ги, обществото ще забрави за психозите.

Вотът за "Възраждане" ще е вот за здравия разум, защото ние се борим България да продължи да съществува", каза Костадинов и изрази увереност, че партията ще бъде първа политическа сила в бъдещия парламент.

Кадри от разходката вижте във видеото!

.




Още по темата: общо новини по темата: 865
22.02.2023 »
26.01.2023 »
27.12.2022 »
26.12.2022 »
15.12.2022 »
10.12.2022 »
предишна страница [ 1/145 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.08.2022 г.
0
 
 
Дано никога повече нямаш достъп да властта.Само безмозъчен може да се държи като северно корейски водач
Aнонимен
на 05.08.2022 г.
0
 
 
Така ще е почти никой не спазва правилата много още ще се влачим с този вирус навсякъде разходете се и вижде колко хора са без маски по спирките и наглеят и в магазините се правят на разсеяни че не били знаели като спрат да ги качват в автобусите и да не ги обслужват в магазините и бързо ще се научат
Aнонимен
на 05.08.2022 г.
0
 
 
Хора разберете, нещата без които не можем са храна, вода и въздух и малките деца са наясно без кое от изброените не можем за най кратко време. Опитват се да ограничът най ценното ни, маските са вредни ппради рвд причини. СЗО няма намерение да ни спасява, а да ни ограничава и съкращава, повече от ясно е за всеки следящ и интересуващ се човек от това което се случва.
Aнонимен
на 03.08.2022 г.
0
 
 
На никого не му харесва да ходи с маска.Да разсъждаваме,ако реално имаше вирус,докато маските не се носеха през периода от тези няколко месеца,щеше да има страшно много заразени и умрели,нали? Нито съм фен на Копейкин,нито ме кефи да нося маска,нито съм фен на тъпия Лидъл! И не е прав да спира хората да пазаруват,има си други начини за протест.
Aнонимен
на 03.08.2022 г.
0
 
 
Папардаците и хилавите направо ги почвам с тупаници .Ще спират жени и ще бутат хората.Не ви ли е срам бе ахмаци долни.
Aнонимен
на 03.08.2022 г.
-1
 
 
браво на костадинов. ей хора с тези маски се превръщате в ожце. защо не разберете, че ви манипулират както си искат. казаха преди една седмица, че от 1-ви август въвеждат маските, а до 1-ви август какво става няма ли зараза, не може да се заразиш. за тези дни много работи могат да станат. просто са смешни или веднага въвеждаш или не.просто са нагли и жалки. добре че си отиват. след тях и потоп такава каша оставиха, дългове батак пълен батак подлоги долни
Aнонимен
на 03.08.2022 г.
+2
 
 
Малоумници. Само това мога да кажа. Защо си мислят, че правят услуга на гражданите. Заради такива като тях, пандемията се разраства. Толкова ли е трудно, да сложиш маската? Пазиш себе си, пазиш и околните. Никаква толерантност към тях. Сравнявам тяхните действия с геноцид и умишлено заразяване. Никой не е сигурен здрав ли е човекът с когото се разминава. Ограничението на заразите зависи само от нас. Колко ли плащат на палячовците да правят провокация и скандали. Политическият нихилизъм, малоумието и простотията на Костадинов, няма да го издигне на пиедестал. Недай боже сляпо да прогледне. Дано никога повече кракът му не стъпва в държавни институции. Всеки трябва да спазва правилата. Затова плюят Борисов. Никой не е за правила и законност. Тук е мястото, да се намесят органите и да прекратят подобни своеволия. Докато има такива пишман политици, никога няма България да върви напред и нагоре.
Aнонимен
на 03.08.2022 г.
+2
 
 
Я, нали уж да спазваме закона, крякаше този варненски мангал? Що още не е в затвора за сума ти нарушения и говор на омразата. Сваляне на депутатски имунитет и съд за всички пари,които взема ,но ме дава на грешлъците негови избиратели. Опомнете се,хора! Нов Берия не ни трябва
Aнонимен
на 02.08.2022 г.
+3
 
 
Костя Спечели ли Изборите ще станем СССР.Путлер е Спонсора на Израждане и Сопе
на 02.08.2022 г.
0
 
 
Браво!Само така!Да го показват по всички новини.След това на избори ще видим брой на безнадеждно прости идиоти гласуващи за фашистското копейковско Израждане.Той ви показва открито, какво ви готви: мутри ще ви бият и псуват, вас и децата ви. Ако няма да му стигат местните мутри, ще ви ги вкара от Русия (с опит за изнасилвания и убийства на децата в Украйна)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: